Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnoštvo upita

Mirnu Maras Batinić nakon posljednje objave pratitelji zatrpali porukama, ona im poručila: 'Ne brinite!'

Zagreb: Veliki party u hotelu Esplanade povodom drugog rođendana podcasta Ane Radišić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/12
20.07.2022.
u 16:05

Njezini obožavatelji iz njezine objave zaključili su da je voditeljica trudna te su joj uputili mnoštvo upita na koje se ona osvrnula u svojoj najnovijoj objavi. Mirna je podijelila video u kojem je sve objasnila.

Voditeljica Mirna Maras Batinić (42) sa svojim je pratiteljima jučer podijelila fotografiju nastalu ispred HZZO-a. Tada je Mirna pozirala ispred table s nekim papirima u rukama te maskom na licu, a sa svojim pratiteljima ovom je objavom željela prokomentirati naviku nošenja maske.

- Jako čudan osjećaj... Brzo se čovjek navikne, ali i odvikne - komentirala je i dodala emotikon koji se smije. Ova njezina objava ponukala je brojne njezine pratitelje na Instagramu da joj se jave poruke.

Foto: Instagram screenshot
Naime, njezini obožavatelji iz njezine objave zaključili su da je voditeljica trudna te su joj uputili mnoštvo upita na koje se ona osvrnula u svojoj najnovijoj objavi. Mirna je podijelila video u kojem je sve objasnila.

- Ajme, koliko upita jesam li trudna zbog HZZO-a, gdje sam se slikala ispred one table... Ne brinite. Ne, nisam trudna. Išla sam Niku prijaviti kod drugog doktora. Ne brinite! - poručila je Mirna svima te se nasmijala.

Foto: Instagram screenshot
Inače, Mirnu na ovoj društvenoj mreži prati više od 37.000 ljudi, a ona s njima dijeli nek obiteljske trenutke kao i događaje iz života. Tako se nedavno požalila kako neko vrijeme nije imala tople vode te opisala kako je zbog toga izgledala njezina rutina pranja kose.

- Prati kosu u hladnoj vodi pa malo u ugrijanoj s loncima. I tako već skoro tri tjedna. Jedno divno iskustvo. Nadam se da će radovi uskoro biti gotovi- napisala je tada uz fotografiju na kojoj je pozirala s mokrom kosom i osmjehom na licu.

Dodajmo da je Mirna u braku s inženjerom Željkom Batinićem s kojim ima kćer Meri, a iz prvog braka s Marijem Valentićem ima sina Niku.

VIDEO Shaquille O'Neal nastupio kao DJ na Krku, a pridružio mu se i Dončić: 'Svi s ovog područja odlični su strijelci'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije