Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa na obali

Bojana Gregorić Vejzović istaknula figuru u kratkoj haljinici, javile se poznate Hrvatice: 'Wow, kakva fotka'

Zagreb: Predstavljanje programa 17. Novaljskog trijatra
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/11
20.07.2022.
u 12:25

Zgodna glumica pozirala je u kratkoj zelenoj haljinici koja je istaknula njene obline i pokazala je kako je zelena ''njena boja''. Dobro nam je…vidi se ha?-  napisala je Bojana ispod objave, a komentarima su se ubrzo javili brojni pratitelji koji su im uputili komplimente na račun izgleda među kojima su bile i poznate Hrvatice.

Glumica Bojana Gregorić́ Vejzović (50) na svojem se Instagram profilu pohvalila kako trenutno uživa u godišnjem odmoru u društvu najdražih. Bojana trenutno boravi na Pelješcu odakle je objavila nekoliko fotografija i pokazala kako provodi vrijeme. Tako je dobro raspoložena pozirala s prijateljicom Jelenom Miletić uz času vina, a u prvi plan pala je njezina vitka figura i duge noge.

Zgodna glumica pozirala je u kratkoj zelenoj haljinici koja je istaknula njene obline i pokazala je kako je zelena ''njena boja''.
Dobro nam je…vidi se ha?-  napisala je Bojana ispod objave, a komentarima su se ubrzo javili brojni pratitelji koji su im uputili komplimente na račun izgleda među kojima su bile i poznate Hrvatice.

''Prekrasne'', poručila je plesačica Valentina Walme dok je glumica Ana Gruica ostavila emotikone srca. ''Bravo, super ste'', ''Moje'', ''Ljepoto'', ''Wow'', ''Predivne'', ''Ljepotice'', ''Wow, kakva fotka'', ''Divne'', ''Baš uživancija'', samo je dio komentara.

Inače, glumica oduševljava svoje pratitelje svojim modnim kombinacijama. Nedavno je tako odabrala upečatljivu modnu kombinaciju bordo duge suknje od čipke koju je kombinirala s crnim korzetom od istog materijala koji je imao zanimljive izraze na dekolteu, a i ovo izdanje istaknulo je njenu vitku liniju.

Kombinaciju je upotpunila elegantnim crnim sandala i torbicom, a kosu je začešljala unatrag. Na svom je Instagram profilu objavila fotografiju te se našalila na račun svoje kombinacije usporedivši se s poznatom zlikovkom Cruellom de Vil. - Pozdravlja vas i voli vaša Cruella de Vil- napisala je Bojana uz fotografiju i zaradila brojne komplimente pratitelja.

VIDEO Chris Rock, Matthew McConaughey, 'Borat', Woody Harrelson uživaju na jahti kod Dubrovnika!

 

Komentara 1

Avatar spin
spin
13:20 20.07.2022.

Flundra rekao bi moj djed.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije