Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fantastična promjena

Mirna je u 'Život na vagi' ušla sa 135 kg, a danas je 60 kg lakša: Sad je pokazala kako trenira u teretani

Foto: Instagram
1/8
24.11.2021.
u 19:21

Nevjerojatnom transformacijom često se pohvali na svojim društvenim mrežama, a sada je podijelila i fotografiju iz teretane.

Mirna Posavec, kandidatkinja četvrte sezone Života na vagi, na svom je izgledu marljivo nastavila raditi i nakon showa, a do sada je skinula preko 60 kilograma. 

Nevjerojatnom transformacijom često se pohvali na svojim društvenim mrežama, a sada je podijelila i fotografiju iz teretane

- Pobjednici se fokusiraju na pobjedu. Gubitnici se fokusiraju na pobjednike - napisala je uz fotografiju na kojoj sjedi na spravi i drži utege u rukama. 

Prije mjesec dana Mirna se pohvalila da je i službeno spala ispod 75 kilograma. Mirna je na prvom vaganju imala nešto više od 135 kilograma, a do danas je skinula čak 60 kg. Svojim primjernom nastoji potaknuti i druge na promjenu pa tako na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz teretane, a pratiteljima dijeli i savjete vezane za zdravu prehranu. Krajem prošle godine pohvalila se i da je postala fitness instruktorica.   

"Instruktorica fitnesa u teretani. Moja nova titula. Smjer koji sam odabrala ušavši u show "Život na vagi", smjer je od kojeg nisam i neću odustati jer se tu osjećam kao doma. Odgovara mi istraživanje i stalna nadogradnja znanja, a svaku novu informaciju isprobavam na sebi da vidim djeluje li. Drukčije se baš i ne može naučiti, nego jednostavno probati, probati i probati. Živi sam dokaz da se sve može kad se hoće. Pa čak i preokrenuti život naopačke", napisala je tada Mirna na Instagramu.

VIDEO>>Severina nam je otkrila gdje će provesti najluđu noć u godini: Jedna je od rijetkih glazbenika s gažom za Silvestrovo

Komentara 2

ME
MediciKM
07:55 25.11.2021.

Nadam se da je poradila i na svom karakteru. Za skidanje kila, svaka čast!

Avatar prahrvat
prahrvat
21:09 24.11.2021.

svaka čast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije