Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za 5 na selu

Mirjana razočarala goste: 'Glavno jelo bilo je presuho, a desert prekiseo':

Foto: RTL
1/6
06.06.2023.
u 21:35

Glavno jelo i desert dobili su prigovore, a za ukupan dojam na kraju je Mirjana dobila 34 boda. Devet bodova dobila je od Željka i Štefana, a osmicu su joj udijelili Marija i Robert.

Umirovljenica Mirjana Pogarčić ugostila je protukandidate drugog dana 'Večere za 5 na selu'. Marija, Robert, Željko i Štefan stigli su u njezin dom u Kastvu, a tamo im je ova dama poslužila morsku večeru - s kozicama i lignjama. Za svoje delicije osvojila je 34 boda. Na meti kritika našli su se njezino glavno jelo te desert.

Pripravu večere započela je Mirjana upravo desertom koje je nazvala Rapsodija u crveno-bijelom. Raspodija je skrivala štrudlu s višnjama. "Slatko obožavam, ali ne bih smjela", komentirala je Marija o desertima. Rapsodiju je Mirjana odlučila poslužiti i za predjelo. Rapsodija morskih plodova na crnoj školjci skrivala je paštetu od tunjevine te krakove od liganja na salatu. "Volim morska jela, živio sam u Dalmaciji 25 godina i tamo sam naučio sve jesti", otkrio je Slavonac Željko. Za Glavno jelo, Mirjana je spravila Punjeni škartoc s morskim delicijama. "Možda u rolu zapečene lignje s kozicama", pretpostavila je Marija što će jesti u glavnom jelu.
Nakon što je Mirjana spravila večeru, dekorirala je stol i pripremila se za doček protukandidata, koji nisu skrivali uzbuđenje tijekom vožnje kombijem. "Baš smo gladni", najavila je Marija da jedva čeka sjesti kod Mirjane za stol.

VEZANI ČLANCI:

Umirovljenica je ekipu dočekala uz Duo Luce - Šorda, koji su ekipi zasvirali. Uz pjesmu je protukandidatima poslužila aperitiv. "Pila sam liker sa ružinim laticama, bilo je odlično, prvi put sam to pila", jasna je bila Marija. Nakon aperitiva i druženja, u Mirjaninom stanu ekipa se okupila na predjelu.

Rapsodija morskih plodova na crnoj školjci prva je stigla na stol. "Izgledalo je jako lijepo servirano i mirisalo je jako lijepo", komentirala je Marija predjelo. Štefanu je, pak, bilo pomalo previše predjela. "Trema ju je dotukla", otkrio je, pak, o domaćici Robert.
Nakon lignji i krumpira za predjelo, u drugačijoj verziji iste namirnice stigle su i za glavno jelo. Punjene lignje s krumpirima, uz salatu, ekipi su bile iduće na jelovniku. "Lignja je bila previše zapečena", komentirala je Marija o glavnom jelu. "Super, oduševio sam se", dodao je Željko. "Malo mi je bilo suho", zaključio je Robert, a svjesna je toga bila i domaćica.

Za kraj, počastila je Mirjana ekipu desertom - štrudlom od višanja s pekmezom i šlagom. "Desert nije bio dobro serviran, bio je kao nabacan zbrda zdola. Falilo je šećera", komentirala je izgled deserta Marija. "Samo je bilo malo kiselkasto", dodao je Robert. "Džem mislim da je bio suvišan, ali pojeo sam sve", zaključio je Željko.
Stigli su za kraj svirači, s kojima je zapjevala i ekipa. "Super je bilo i danas", opisao je atmosferu Štefan. "Ukupan dojam večeri je dobro, solidno, kulturno", zaključili su Robert i Željko večer kod Mirjane. Glavno jelo i desert dobili su prigovore, a za ukupan dojam na kraju je Mirjana dobila 34 boda. Devet bodova dobila je od Željka i Štefana, a osmicu su joj udijelili Marija i Robert. "Glavno jelo bilo je presuho, a desert prekiseo", objasnila je svoju ocjenu Marija. "Kolač mi se nije svidio, mislim da je Mirjana imala tremu pa nas nije vodila kroz večeru", zaključio je, pak, Robert.

VIDEO Ovo morate čuti! U samom centru Zagreba publiku je bacio u delirij i rasplakao 'Cesaricom'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije