Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasila se o optužbama

Mirjana Karanović o napadu na staricu: 'Nisam to namjerno učinila, počela me čupati za majicu'

Beograd: Konferencija za medije povodom premijere predstave "Čitač"
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/9
28.10.2022.
u 21:50

Poznata srpska glumica oglasila se za medije nakon optužbi da je verbalno i fizički napala majčinu susjedu, nakon čega je starica (82) zadobila frakture bedrene kosti.

Srbijanska glumica Mirjana Karanović (65) danas je u Beograda saslušana nakon jučerašnjeg napada na majčinu susjedu S.S. (82) koju je navodno verbalno i fizički napala, nakon čega je starica zadobila frakture bedrene kosti. Zamjenik tužitelja zatražio je danas podnošenje kaznene prijave protiv glumice redovnim putem za kazneno djelo teške tjelesne ozljede, a glumica se o svemu oglasila za srpski Telegraf

- Mamina susjeda mi je došla na vrata i zahtijevala da je pošaljem u starački dom, htjela ona to ili ne. Rekla je da moram. Njen sin je cijelo vrijeme bio uz nju, smirivao ju je i govorio joj da ide. Rekla sam da nemam o čemu razgovarati s njima. O mojoj majci brinu dvije žene koje dolaze prije i poslije podne. Ona me nije htjela slušati. Dolaze svaki dan jer ja ne mogu. Ja nisam u takvoj situaciji da se toliko brinem za nju. Onda je počela govoriti da je moja mama luda, da će ih sve zapaliti. Naime, mama je prije par dana zaboravila ugasiti štednjak, osjetio se neki dim. Od tog dana mama nije upalila štednjak. Ja sam to i rekla toj ženi. Da mi je mama luda, da ja ne znam kako mi mama izgleda, počela me čupati za majicu i onda je krenula cijela frka. Htjela sam maknuti tu ruku koju je držala. I onda se spotaknula i pala. To je splet okolnosti. Nisam to namjerno učinila. Bilo je baš neugodno i burno - započela je Mirjana i zatim nastavila:

- Ništa, ja sam ju podignula i pričekala sam da stigne Hitna. Sin ju je smirivao: 'Nisi to trebala raditi'. Poslije mi se ispričao i rekao da ipak natjeram majku u dom i sada mnogo ljudi u zgradi... nastala je cijela urota... Ta žena je digla cijelu hajku protiv nje. Ne znam koji je razlog. To je neka paranoja. Ja sam se njoj ispričala i rekla sam da mi je žao, ali da je pretjerala. Moja majka ima 90 godina, svjesna je i psihički sposobna. Dobila sam potvrdu od neurologa prije nekoliko mjeseci. Ne mogu je proglasiti nesposobnom. I ta susjeda mi je rekla da će dovesti liječnika koji će moju majku proglasiti ludom i da će morati u dom. Išla je na policiju i socijalno prijaviti moju majku, a oni su joj rekli da se oni time ne bave - zaključila je glumica. 

Podsjetimo, S.S. (82), zadobila je teške tjelesne ozljede u četvrtak u Katanićevoj ulici gdje je došlo do verbalne svađe, a potom i fizičkog kontakta s glumicom. Ozlijeđena baka odmah je zbrinuta na Banjici, gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede, prijelom kuka, te je zadržana na daljnjem liječenju.

VIDEO>>Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena: Tek je nedavno napravila prve samostalne korake u sedam godina, a s multiplom se bori od 2012.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
22:49 28.10.2022.

Opa bre, pa ovo o Iskaranovićki je u nastavcima, bre. Mnogo lepo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije