Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'životne priče by dea Redžić'

Habijan o tenisicama za koje se pisalo da ih je platio 1700 eura: 'Kupio sam ih na sniženju'

Foto: Antonio Tatar
1/13
17.03.2024.
u 09:57

Ministar je govorio o strastima, hobijima i sportu, a osvrnuo se i na prozivke o računu tenisica za koje se pisalo da ih je platio 1700 eura. Habijan je istaknuo da mu nije problem otkriti koliko je platio tenisice, ali da se nema potrebu pravdati.

Ministar Damir Habijan (43) gostovao je u našoj emisiji "Životne priče“ te novinarki Dei Redžić otkrio različite potankosti iz svog života, a jedna od njih posebno se istaknula. Ministar je govorio o strastima, hobijima i sportu, a osvrnuo se i na prozivke o računu tenisica za koje se pisalo da ih je platio 1700 eura. Habijan je istaknuo da mu nije problem otkriti koliko je platio tenisice, ali da se nema potrebu pravdati, jer je u 15 godina u odvjetništvu zaradio dovoljno da si može priuštiti takve tenisice. S druge strane, kaže, ne troši na neke druge stvari, na koje drugi troše.

- Nisu koštale toliko. Kupio sam ih na sniženju i koštale su četiri puta manje. 400 eura sam ih platio, ali ako si ne mogu kupiti tenisice za 400 eura, ako je to moja želja… - komentirao je te dodao kako niti ne izlazi puno, ali da voli priuštiti ono što mu se sviđa i u tome ne vidi ništa sporno.

Osim toga, Habijan je u intervjuu ispričao brojne detalje o putu koji je prošao, preprekama koje i danas preskače ali i o onima koje ga tek čekaju. Dotaknuo se i stanja u hrvatskim klubovima, otkrio za koga navija i zašto ga je nogomet pomalo razočarao, dok je s djedom dolazio na utakmice. Prisjetio se trenutka iz 2016. godine, kada je na Saboru HDZ-a prvi naglas kazao da stranka ne može biti talac jednog čovjeka, najavivši time i početak kraja bivšeg šefa Tomislava Karamarka.

Iskreno je odgovarao i na teška pitanja o pandemiji, klimatskim promjenama i onima koji u njih ne vjeruju, političkim protivnicima, žestokim napadima na njega i HDZ kao i o životu u Hrvatskoj, inflaciji i budućnosti kakvu zamišlja.

Foto: Vecernji.hr

Kazao je puno toga i o budućnosti kakvu nipošto ne želi gledati i opisao Hrvatsku u kojoj sutra ne bi volio živjeti, a za njega je to Hrvatska Zorana Milanovića koji je nakon šokantne najave kandidature za budućeg premijera bio nezaobilazna tema našeg razgovora. Analizirajući aktualnu situaciju, ekipu oko Milanovića opisao je kao 'fejk' i pojasnio zašto njihovu politiku smatra izuzetno opasnom, a pokušao je odgovoriti i na pitanje tko mu je najsimpatičniji oporbeni političar i ulazi li u tu skupinu i Nikola Grmoja s kojim je vodio oštre polemike.

Mladima je poslao poruke koje smatra važnima za njihovu budućnost, a nije izbjegavao ni ući u 'fajt' s kritičarima koji su ga na novoj dužnosti secirali od glave do pete.

Komentara 11

Avatar Zgubider..
Zgubider..
10:44 17.03.2024.

Da je dao 30 000 € za novog ili polovnog BMWa, nitko ne bi ništa pitao, to je valjda normalno. Čovjek voli sport, možda je tri/četri mjeseca štedio, jer je htio baš te tenisice!

TA
takoje
11:01 18.03.2024.

ako je platio iz svog džepa - kome se treba pravdati i obrazlagati, to je njegova odluka kako i na što će trošiti svoj novac ..

Avatar Retardo
Retardo
10:17 17.03.2024.

Što kažete? Čovjek se 20 godina zalagao za zaštitu Ivanščice. Onda je preuzeo resor održivog razvoja, a nije imao pojma da zaštita prirode spada u taj resor. 20 godina je kao radio na zaštiti, a nije imao pojma pod koje to ministarstvo spada, a čovjek je kakti pravnik. Onda je preuzeo jedno ministarstvo, i opet nije imao pojma što sve spada u isto? Svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije