Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova

Milan Popović presretan: Stiže nam treća beba

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/13
04.06.2019.
u 12:50

Popović i njegova partnerica Bojana očekuju prinovu. Par već ima dvogodišnjeg sina Milana, a iz veze sa Severinom Milan ima i sina Aleksandra.

Milan Popović i njegova partnerica Bojana očekuju prinovu. Tu sretnu vijest Popović je potvrdio za 24 sata.

–  Svi smo izuzetno sretni. Stiže nam treća beba – izjavio je 54-godišnji poduzetnik koji s 25-godišnjom Bojanom već ima sina Milana starog dvije godine.

Sa svojom odabranicom Milan, poznat i kao kralj bakra, ne pojavljuju se često u javnosti i trude se svoju intimu zadržati podalje od javnosti, kako i u  Beogradu tako i u Zagrebu gdje par često boravi.

U Zagrebu je Milan kupio i kuću kako bi bio što bliže svom starijem sinu Aleksandru kojeg ima iz veze s pjevačicom Severinom. Bivši partneri još uvijek vode bitku za skrbništvom nad sinom.

Milanu je ispred njegove kuće u Zagrebu prije tjedan dana netko ostavio i upaljenu svijeću, za koju je Popović na početku sumnjao da je eksplozivna naprava i optužio je Severinina supruga Igora Kojića da je postavio tu svijeću ispred njegovih vrata.

Komentara 8

AN
AnteizmalogZGa
15:32 04.06.2019.

Stiže nam treća beba?!!!! Kome ?????? Njemu...Popovićiu....Njemu .i...Severini....i Kojiću?!!!!!! Tko je tu koga....i zašto?!!!! Dajte večernjak obrazložite što se dogodilo!!!!!!!

Avatar Kaladin
Kaladin
14:01 04.06.2019.

Kralj koga čega čiji?

Avatar tituš
tituš
15:11 04.06.2019.

hoće li sin imati domovnicu??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije