Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško razdoblje

Mila Kunis o dijagnozi supruga zbog koje je imao problema s hodanjem: Samo prolaziš kroz to i nosiš se s time

ashton mila
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/11
02.10.2022.
u 22:00

Kutcher, koji sa suprugom, glumicom Milom Kunis ima dvoje djece, rekao je da su mu zdravstveni problemi dali drugačiji pogled na život.

Filmska glumica Mila Kunis (39) sa suprugom Ashtonom Kutcherom (44) u braku je od 2015. godine, a par pratitelje oduševljava na društvenim mrežama smiješnim videima i fotografijama, no glumac je nedavno progovorio o ozbiljnoj stvari - njegovom zdravstvenom stanju. Naime, glumac je bolovao od rijetkog oblika vaskulitisa, to jest autoimune bolesti krvnih žila. zbog koje je imao problema s hodanjem, vidom i sluhom.

Mila Kunis za Entertainment Tonight ispričala je kako su prebrodili to razdoblje. 

"Mislim da nemaš vremena sjesti i razgovarati, nekako samo prolaziš kroz to. Ideš i nosiš se s bilo kojim zdravstvenim problemom koji ti se nađe na putu, ali još uvijek imaš djecu, još uvijek imaš obitelj, moraš živjeti život. I mislim da smo tako sretni što imamo jedno drugo, ali što se tiče sjedenja i neprestanog razgovora o stvarima, ne. Moraš raditi", rekla je Mila.

Podsjetimo, Kutcher je o bolesti progovorio u traileru za epizode "Running Wild with Bear Grylls: Izazov" National Geographica.

"Prije dvije godine, imao sam taj čudan, zbilja rijedak oblik vaskulitisa, to jest autoimune bolesti krvnih žila", rekao je Kutcher u ekskluzivnom videu objavljenom na internet stranicama "Access Hollywooda". Glumac je iskreno pričao o dijagnozi koja mu je postavljena i ispričao je s kakvim se simptomima susreo. 

"Pokvario mi se vid, uništio mi se sluh, bila mi je narušena ravnoteža. Trebalo mi je otprilike godinu dana da sve to ponovo vratim u normalu", rekao je Kutcher avanturistu i voditelju Bearu Gryllsu dok u videu hodaju kroz šumu.

"Ne cijeniš to stvarno dok ne nestane, dok ne kažeš; 'Ne znam hoću li ikada više moći vidjeti. Ne znam hoću li moći ponovno čuti, ne znam hoću li ponovno moći hodati", rekao je Kutcher i dodao: "Sretan sam što sam živ".

Kutcher, koji sa suprugom, glumicom Milom Kunis ima dvoje djece, rekao je da su mu zdravstveni problemi dali drugačiji pogled na život.

"Onog trenutka kada svoje prepreke počnete doživljavati kao stvari koje su stvorene za vas, da vam daju ono što trebate, tada život počinje biti zabavan, zar ne? Počnete surfati na svojim problemima umjesto da plivate ispod njih", rekao je glumac tada.

VIDEO>>Drew Barrymore progovorila o teškom djetinjstvu: 'S 13 godina dva puta sam bila na odvikavanju, završila sam u psihijatrijskoj ustanovi

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije