Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opustila se

Mikulić obilježila kraj sezone kupanja fotkama na kojima je u badiću: 'Razmazana maskara, na plaži bez ručnika'

Foto: Instagram
1/14
22.09.2021.
u 18:01

Na toj prekrasnoj plaži obavila je jedno od posljednjih kupanja sezone, a sve je snimila i objavila na Instagramu.

Glumica Marijana Mikulić objavila je fotke s Koručule, gdje je posjetila plažu Žitnu. Na toj prekrasnoj plaži obavila je jedno od posljednjih kupanja sezone, a sve je snimila i objavila na Instagramu. 

"Razmazana maskara, na plaži bez ručnika, luftića, sekirancija nula. Samo relax. Fala ti more", napisala je Mikulić uz fotografiju, a ranije je objavila i seriju fotki na kojima se vidi kako uživa u moru

 

Inače, Mikulić je poznata po tome da na društvenim mrežama često objavljuje fotografije bez photoshopa i filtera, a svoje sitne nesavršenosti ne trudi se prikriti.

Nedavno je tako objavila fotku u kupaćem kostimu i oduševila pratitelje svojim prirodnim izgledom, ali i iskrenošću. 

- Moje tijelo možda ne izgleda savršeno. Ali je jedino koje imam! Ako ništa drugo izrodilo je tri mala savršena Gremlina ? .Imam i neke svoje želje i potrebe, ono kako bih ja htjela izgledati, zato što se ja kao ja tako osjećam dobro  Ali prije svega mi je bitno da je to tijelo zdravo i zato se trudim držati ga u formi koliko ide, i hraniti se zdravo Ali se neću izgladnjivati niti svaki dan provoditi u teretani da bih izgledala po nekim normama savršeno Priznajem, ja sama sebi nisam savršena, ali se svaki dan trudim voljeti sebe točno takvom kakva jesam, i uživati u svakom danu kao u ovom danas - napisala je glumica nedavno.

Isto tako, neposredno prije ljeta pratiteljima je otkrila i kako održava liniju

"Pitate me za dijetu, prehranu, vježbe, treninge… Nemam vremena biti stalno dostupna i svima odgovarati, jer inače ništa drugo ne bih stigla. A opet, ne želim ignorirati, i želim pomoći i drugima da se motiviraju i krenu", započela je Marijana svoju objavu.

"Doslovno na rez sam krenula tri puta tjedno na trening, i prvi tjedan maknula slatko i ugljikohidrate. Nakon toga sam nastavila normalno jesti, ali bez prejedanja, bez zaslađenih sokova. Kao i inače, kuham variva, ali uz npr. meso jedem salatu ili povrće. Pojedem slatko jer sam ovisnik, ali jako pazim. Trudim se piti puno vode, jer nemam naviku", dodala je glumica .

Važno joj je da treninzima i zdravom prehranom prvenstveno održi zdravlje organizma.

VIDEO Preminuo glumac Willie Garson, poznat po ulozi Stanforda u Seksu i gradu

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Apsalar
Apsalar
19:41 22.09.2021.

Zahvali se jednodijelnom kupaćem...jer kako cic visi bojim se i pomisliti na šta bi ličila u dvodijelnom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije