Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška nesreća

Snježana Dujmić je neutješna: 'Sigurna sam da će Rajkovo srce kucati još dugo'

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/5
31.07.2020.
u 21:00

Njegova supruga, Snježana Dujmić neutješna je zbog stravične nesreće i stanja u kojemu se njezin suprug nalazi

Glazbenik Rajko Dujmić od srijede navečer nalazi se na jedinici intenzivnog liječenja u KBC-u Rijeka nakon teške prometne nesreće, a jutros su iz bolnice za RTL rekli kako mu je stanje nepromijenjeno te da je i dalje životno ugrožen.

Njegova supruga, Snježana Dujmić neutješna je zbog stravične nesreće i stanja u kojemu se njezin suprug nalazi, a sada je na društvenim mrežama objavila instrumental Rajkove pjesme 'Pjevaju šume', u kojoj se čuju otkucaji srca.

"Sigurna sam da će Rajkovo srce kucati još dugo", napisala je Snježana.  

Foto: FIBA/Screenshot

Nesreća mu se dogodila točno na njihovu 38. godišnjicu otkako je upoznao Snježanu. Rajko je htio njihovu godišnjicu proslaviti u njihovoj vikendici u Starom Lazu blizu Ravne Gore, gdje je Snježana boravila posljednjih nekoliko tjedana. Prije večere, otišao je supruzi kupiti dar, no pri povratku je sletio s ceste u provaliju duboku 11 metara. Slomljena su mu dva rebra, a dobio je i snažni udarac u glavu.

Ključne riječi

Komentara 2

DH
dalibor.hren
22:21 31.07.2020.

Tragedija, bez obzira je li bio totalka. Neutješna je o svemu trebala misliti prije!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije