Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kratka kosa

Michelle Williams inspiracija za novu Rozginu frizuru

jelena rozga,portal (1)
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
21.09.2013.
u 19:01

Pjevačica se ne može odlučiti je li s perikom više nalik Zvončici iz Petra Pana ili Marilyn Monroe.

Tisuće obožavatelja na Rujanfestu Jelena Rozga iznenadila je izašavši na pozornicu s kratkom kosom. Splitska pjevačica dugo se spremala na promjenu.

– Od srpnja se planiram ošišati, a nikako nisam mogla skupiti hrabrost. Sasvim slučajno u razgovoru s mojim frizerom Martinom i prijateljima došli smo na ideju da malo osvježimo moj izgled i da se publici na Rujanfestu predstavim u neočekivanom izdanju. Scena dopušta da se igrate izgledom i stilom pa zašto ne iskoristiti tu mogućnost i ponekad biti malo drukčiji – rekla je Rozga. Ipak, Splićanka se nije uistinu ošišala – stavila je periku. Teško joj se odlučiti je li s kratkom kosom više nalik Marilyn Monroe ili Zvončici, maloj vili koja Petra Pana uči letjeti.

– Zvončica je slatko malo zlo! Obožavala sam je kao i predstavu "Petar Pan" dok sam plesala balet. Nisam propustila nijednu izvedbu te predstave, bilo da sam plesala ili gledala. A Marylin mi je prekrasna i posebna – rekla je Rozga.

Otkrila nam je čija ju je kratka frizura inspirirala i ohrabrila da je i sama isproba.

– Jako mi se sviđa frizura glumice Michelle Williams i način na koji ona kratkoj kosi daje posebnu ženstvenost i eleganciju – kazala je Jelena. A na pitanje, bi li se doista mogla odreći svojih dugih plavih uvojaka, diplomatski odgovara:

– Godinama njegujem sličnu dužinu kose s malim oscilacijama u dužini i boji i zadovoljna sam, no za dobre sam promjene uvijek spremna.

Nova Rozgina frizura jako se svidjela dečkima iz grupe Connect koji su nastupili zajedno s Jelenom na Rujanfestu, a komentari njenih obožavatelja i prijatelja bili su također samo pohvalni.

– Nakon ovakvih silnih pozitivnih reakcija publike i bližnjih možda se uistinu i ošišam – rekla je pjevačica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije