Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljstvo

Mia Kovačić razmišlja o odlasku s Nove TV?

mia kovačić
Arhiva Večernjeg lista
28.06.2010.
u 19:31

Iako voditeljica tvrdi da je sretna na sadašnjoj televiziji, prema tvrdnjama televizijskih djelatnika, bivša zagrebačka manekenka svoje je usluge ponudila drugim televizijama u metropoli.

Gradskim kuloarima već tjednima kruži priča da voditeljica Mia Kovačić traži novi posao jer – nije zadovoljna statusom na Novoj TV. Prema tvrdnjama televizijskih djelatnika, bivša zagrebačka manekenka svoje je usluge ponudila drugim televizijama u metropoli, no kako doznajemo, zasad je nitko ne može angažirati jer nema novih projekata pa ni potrebe za novim licima. S druge strane voditeljica svih triju sezona reality showa “Farma” sve hladno demantira.

– Tračeve ne želim komentirati. Sretna sam i zadovoljna tu gdje jesam – kratka je bila Mia.

Na komercijalnu televiziju 27-godišnja voditeljica stigla je s MTV Adrije gdje je kratko vrijeme radila kao novinarka. Na Novoj TV primio ju je Daniel Delale kao jednu u nizu suvoditeljica “Red Carpeta”, a poslije su uslijedili zahtjevniji formati, “Živi zid” i “Farma”. Budući da za Novu TV radi samo kao honorarna suradnica, tek će se vidjeti hoće li se ta suradnja i nastaviti.

- Mia Kovačić je u ugovornom odnosu s Novom TV prema kojem je angažirana kao voditeljica "IN magazina". Izuzetno smo zadovoljni suradnjom s cijenjenom voditeljicom, a suradnju imamo u planu nastaviti i u budućnosti. Kao i većina emisija domaće produkcije gledatelji tijekom ljeta imaju priliku pratiti "IN magazin" koje i dalje nastavljaju voditi uz Miju Kovačić, Ivo Perkušić i Nikolina Pišek - stoji u izjavi Nove TV.

Ključne riječi

Komentara 2

VO
voxpopulicroatia
20:32 28.06.2010.

Bogu hvala, ova djevojka ima nešto i za ponuditi drugim televizijama, osim ljepote, vidi se i kvaliteta u voditeljskom smislu.

SM
smjeskoh
21:58 28.06.2010.

Jao, ode ona i što ćemo sad?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije