Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na večernjakovoj ruži

Mia Dimšić predstavila hrvatsku verziju pjesme za Eurosong, komentari: 'Ovo mi se više sviđa'

Zagreb: Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/10
19.03.2022.
u 14:33

Ovogodišnja hrvatska predstavnica na Eurosongu iznenadila je i oduševila izvedbom pjesme s kojom je pobijedila na Dori, 'Guilty pleasure' u hrvatskoj verziji imena 'Netko drugi'.

Pjevačica Mia Dimšić (29) jučer je na 28. dodjeli najprestižnije medijske nagrade Večernjakove ruže nastupila kao gost iznenađenja.

Ovogodišnja hrvatska predstavnica na Eurosongu iznenadila je i oduševila izvedbom pjesme s kojom je pobijedila na Dori, 'Guilty pleasure' u hrvatskoj verziji imena 'Netko drugi'. 

Zagreb: Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža
1/10

Ovom je izvedbom oduševila, a to su pokazali i komentari na YouTubeu. „Svaka čast na hrvatskoj verziji. Ne znam koja mi je bolja“, „Koliko je hrvatska verzija predobra i moćna“, „Hrvatska verzija mi se čak više sviđa od engleske“, pisali su joj u komentarima. Neki su predlagali i da ovu verziju izvede na Eurosongu, a drugi su dodali da je možda bolje da je pola pjesme na hrvatskom, a pola na engleskom. 

VIDEO Pogledajte nastup Mije Dimšić sa sinoćnje dodjele Večernjakove ruže

Inače, Mia je najavila da će na Eurosongu izvesti nešto drugačiju verziju pjesme, ali nije otkrila više detalja.

18.03.2022., Zagreb - U Hrvatskom narodnom kazalistu odrazana je dodjela Vecernjakove ruze, najvaznije i najstarije medijske nagrade, a uz vec poznate kategorije, ove godine dodijeljena je i osma, digitalna ruza. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dodajmo da je pjevačica na jučerašnju nagradu došla u nešto drugačijem izdanju. Za ovu prigodu je odabrala odvažnu haljinu s dubokim dekolteom i visokim prorezom koji je otkrio njezine vitke noge. Haljinu potpisuje Matija Vuica. Haljini je dodala i dojmljive crvene čizme. 

Komentara 3

FA
fake
15:19 19.03.2022.

Bravo Mia,živi svoj san i uživaj.

Avatar crikva
crikva
15:00 19.03.2022.

Zao mi je, ali pijesma se jednostavno odmah zaboravi. Pet minuta nakom slusanja ne sjecam se ni melodije ni teksta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije