Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubila dečka

Mia Biondić: Bila sam jako zaljubljena u Jakšu Denicha!

mia biondić
Foto: pixsell
1/3
27.09.2011.
u 09:57

Zagrebačka glumica progovorila je o vezi s tragično preminulim košarkašem kojeg je ubio odvjetnik Darko Zadro.

Glumica Mia Biondić još je u šoku zbog smrti svog dečka, 32-godišnjeg bivšeg košarkaša Jakše Denicha, kojeg je u kladionici na Trešnjevci ubio odvjetnik Darko Zadro.

U razgovoru za časopis Extra potresena glumica ispričala je kako se nosi s tragedijom koja se dogodila.

– Jako sam se zaljubila u Jakšu, još sam uvijek zaljubljena. Znam da je on i dalje prisutan, samo još uvijek radim na tome da shvatim da više nije na ovom svijetu – izjavila je Mia istaknuvši kako joj se sasvim promijenila životna perspektiva.

– Čovjek misli da za sve ima vremena, no mi ga očito nismo imali. Zapravo, sve je toliko nevjerojatno završilo, pravi crni humor, poput lošeg hrvatskog filma – kazala je shrvana glumica koja još ne može doći sebi od šoka.

Prošlog je tjedna bio Jakšin sprovod, na kojem se Mia dirljivim riječima oprostila od svoje ljubavi.

– Zaljubila sam se u tebe na prvi pogled. Trećeg dana rekao si mi da me voliš, u sebi sam pomislila – ima vremena. Četvrtog dana ispričao si mi sve o sebi, svojoj obitelji, sinu i bivšim ljubavima. Devetog dana predložio si mi da živimo zajedno. U sebi sam pomislila – ima vremena. Desetog dana ja sam tebi rekla da te volim – ovim riječima ispratila je svog Jakšu.

Komentara 9

SE
serđo
10:42 28.09.2011.

pa eto, po svim novinama je... očito se promovira svima... i naplaćuje...

GA
gary1
07:45 29.09.2011.

pa zar je onome tko stvarno žaluje cilj to objaviti u novinama. ako je tako onda je sramotno, no i samo prezime Biondić asocira na promociju zakamufliranu kroz tragičan događaj.

SE
serđo
13:15 27.09.2011.

ovoj anonimuski je zaista pala sjekira u med...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije