Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNA GLUMICA

Mia Anočić Valentić otkrila radosnu vijest!

Mia Anočić Valentić
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell, Davor Višnjić/Pixsell
1/3
14.02.2018.
u 18:05

Glumica je rekla kako je još prerano za detalje, no potvrdila je kako s dečkom Aleksandrom Pupićem očekuje dijete koje će na svijet doći krajem ljeta.

Glumica Mia Anočić-Valentić (27) nedavno je sudjelovala u premijeri predstave Olivera Frljića "Šest likova traži autora", a vrlo brzo je u njenu ulogu uskočila Tihana Lazović. Naime, kako piše Story, Mia je nedavno doznala da je trudna.

Glumica je rekla kako je još prerano za detalje, no potvrdila je kako s dečkom Aleksandrom Pupićem očekuje dijete koje će na svijet doći krajem ljeta. Aleksandar je po zanimanju  fizioterapeut, maser i kiropraktičar. Premda se s Miom zna još od dječjih treninga taekwandoa u Osijeku, lani su se zaljubili i od tada su nerazdvojni.

Podsjetimo, Miu smo gledali u uspješnoj HRT-obvoj seriji "Nemoj nikome reći", a lani je sudjelovala i u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato".

Komentara 7

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
20:11 14.02.2018.

dobra cica

Avatar Niškorist
Niškorist
07:39 15.02.2018.

Od nacionalnog značaja ?

Avatar Hazl113
Hazl113
07:58 15.02.2018.

Znači rastaju se uskoro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije