Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se na Instagramu

Mešin iznenadio Maju lijepom gestom uoči finala 'Plesa sa zvijezdama': 'Ovo vam moram pokazati'

Foto: Instagram
1/13
29.05.2022.
u 17:10

Glumac i voditelj Igor Mešin iznenadio je svoju kolegicu, pjevačicu Maju Šuput poklonom uoči večerašnjeg finala showa ''Ples sa zvijezdama''.

Glumac i voditelj Igor Mešin (54) iznenadio je svoju kolegicu, pjevačicu Maju Šuput (42) poklonom uoči večerašnjeg finala showa ''Ples sa zvijezdama''.

Igor je Maji poklonio buket ruža uz čestitku ''Hvala, bilo mi super s tobom'', a pjevačica je lijepu gestu podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Maja je na Instagramu još ranije podijelila njihove zajedničke fotografiju te se zahvalila na druženju proteklih 12 tjedana.

-Nakon toliko godina ja sam njemu prva , on meni drugi ali tko broji??? Bitno da smo kao par bas top- napisala je Maja.
Inače, voditeljski duo danas će posljednji put stati u voditeljsku ulogu popularnog showa, a u finalu se natječu četiri para.

Foto: Instagram
Jelena Perić i Marko Mrkić, Sandi Pego i Helena Janjušević, Filip Vidović i Paula Jeričević, Pedro Soltz i Valentina Walme dat će sve od sebe na plesnom podiju posljednji put i izvesti po dva plesa, a samo jedan par će izborom gledatelja otplesati u pobjedu.

Zanimljivo je kako je Jelena jedina žena u finalu, a sinoć je zabrinula obožavatelje fotografijom iz bolničkog kreveta koju je objavila na svom Instagram profilu .

Naime, Jelena je sinoć, dan uoči velikog finala završila u bolnici. Prvo je objavila fotografiju kako pokrivena leži u bolničkom krevetu i napisala ''Kako divno provodim večer prije finala'', a potom je objasnila što se dogodilo.

''Ukočila leđa, čekam da (ako) počne djelovati blokada. Poželite mi sreću da ode na bolje - napisala je Jelena, potom je otkrila i kako je dobila novu dozu injekcija te kako situacija ide ''na bolje'' pa se obožavatelji nadaju kako će biti spremna za finale.

VIDEO Meghan Markle odala počast žrtvama masakra i izazvala burne reakcije

Ključne riječi

Komentara 1

RI
rikavac
18:54 29.05.2022.

Bljak Bljak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije