Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Spavaš s idiotom'

Melaniji Trump opet se svi rugaju i to zbog ova dva videa

Melania Trump
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/4
01.02.2017.
u 15:01

Prva dama Amerike prije sedam godina objavila je na Facebooku dva videa koji su sada predmet izrugivanja zbog Melanijinog jako lošeg engleskog

Prva dama Amerike Melania Trump opet je na meti kritike i to zbog dva videa koja je objavila na Facebooku prije sedam godina i koji su ponovno postali aktualni. 

Naime, u komentarima ispod ovih objava ljudi su zgroženi njenim izgovorom engleskog i čude se da ni nakon dvadeset godina života u Americi nije svladala jezik.

U prvom videu Melania se pohvalila kako sa suprugom ide ne predstavu "Američki idiot" što je samo inspiriralo komentatore za komentare poput ovog:

"Ni ne moraš ići na predstavu Američki idiot kad ti spavaš pored najvećeg američkog idiota. Žalim te".

Većina je napisala da im je teško povjerovati da supruga predsjednika Amerike tako loše govori engleski i rekli su joj da je njen engleski tarzanski. 

U drugom videu se svojim Facebook obožavateljima pohvalila koju toaletu je odabrala za Metopolitan bal.

 

Komentara 25

Avatar ciklama
ciklama
17:43 01.02.2017.

ajde dosta bespomoćne kuknjave, stvarno, svi na kolektivno liječenje.

DU
Deleted user
18:27 01.02.2017.

Svi se rugaju - tko svi, novinari? Oko mene se nitko ne ruga, mi smo normalni, pristojni ljudi. Svako dobro predsjedniku Trumpu i njegovoj obitelji, neka ih Bog čuva.

RA
rankovic
17:35 01.02.2017.

ona priča engleski, a oni koju je žale, zavbidaju joj životni uspjeh, ženo je naprosto u životu uspjela

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije