Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inauguracijski bal

Ovaj muškarac razvedrio je potištenu Melaniju: Otkrila mu je detalj o prvoj noći u Bijeloj kući!

Melanija Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
29.01.2017.
u 14:16

Vojnik Jose Medina iz Puerto Rica plesao je s prvom damom Amerike

Melania Trump završila je inauguracijski dan s osmjehom na licu i to ne zbog njezina supruga. Naime, pravi iskreni osmjeh Melania je imala tek kada je došla u naručje vojnika iz Puerto Rica Josea Medinu s kojim je plesala na inauguracijskom balu.

Bivša manekenka i prva dama Amerike prije toga izgledala je ozbiljno i kao da se dosađuje dok je plesala sa svojim suprugom milijarderom. No, kada je došla u ruke Latinoamerikanca, osmjeh nije mogla sakriti.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Melania se nije dosađivala samo na inauguracijskom balu sa svojim suprugom već i tijekom same inauguracije kada su je kamere uhvatile kako se ljuti na svog supruga i mrmlja si nešto u bradu.

Vojnik medina, koji je ratni veteran iz Iraka, kazao je kako je saznao prije Nove godine da će plesati s prvom danom i da je tri tjedna bio nervozan, piše Mirror.

– No, odlično sam se proveo. Imao sam takvu čast i privilegiju plesati s prvom damom. Morao sam ukrasti show da ona zablista – kazao je vojnik i ispričao kako ga je tijekom plesa od dvije minute Melania pitala odakle je, ima li obitelj i djecu i zabavlja li se.

– Rekao sam joj da sam iz Puerto Rica i pitao je zabavlja li se ona. Rekla je da joj je bilo nezaboravno i bila je jako sretna što je cijela njezina obitelj na okupu – rekao je. Dodao je i kako mu je Melania otkrila da će samo prvu noć provesti u Bijeloj kući te da se onda vraća u New York gdje će biti dok joj sin ne završi školu.

>> Riješen misterij zašto se Melania razljutila na Trumpovoj inauguraciji

Komentara 6

DU
Deleted user
14:51 29.01.2017.

vecernji napredan ko i drzava im.ovaj se clanak po britanskim novinama vrtio prije deset dana...... 'A great privilege': Army staff sergeant who danced with Melania Trump at inauguration ball pays tribute to the 'incredible' First Lady"

DU
Deleted user
14:45 29.01.2017.

ahahaaa, da ovaj muskarac....sto je ovo navlakusa za klikanje. ono po balkanskom, dodji draga dole do ovaca da vidis nesto. pa zar nije moglo odmah u naslovu da se napise koji je to "ovaj muskarac" ko sto rade u normalnom kulturnom svijetu...."American soldier Jose Medina shares a dance with Melania Trump".....I ovo bilo po novinama odavno,ja prvi put procito u daily mailu prije deset dana

KI
kimi
14:32 29.01.2017.

Bojim se da će momak uskoro za nagradu da dobije izlet negde na prvoj liniji fronta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije