Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajednički početak

Znaš li da je Melanija bila prva Ljupkina cimerica u Milanu?... Koja Melanija?!

Melania Trump
Foto: Reuters
1/2
31.01.2017.
u 09:05

Ljupka Gojić Mikić i Melania Trump karijeru u modnom svijetu počele su graditi otprilike u isto vrijeme i zajedno su živjele u Milanu, otkrila je u objavi na Instagramu Ljupkina mama

U objavi na Instagramu Željka Barać Gojić, mama naše poznate manekenke Ljupke Gojić Mikić, otkrila je nepoznatu crticu iz života svoje kćeri.

Prepričala je svoj razgovor sa suprugom Ljubom u kojem je glavna tema bila Ivana Trump, bivša supruga aktualnog predsjednika Amerike Donalda Trumpa. Kroz razgovor su došli i do sadašnje Trumpove supruge Melanije koja je u isto vrijeme kad i Ljupka počela svoju manekensku karijeru. 

Ljupkina mama u razgovoru sa suprugom prisjetila se kako su sadašnja prva dama Amerike i njena kći na početku karijere bile cimerice u Milanu.

>>Usred diplomatske krize, meksički Vanity Fair na naslovnicu stavio Melaniju Trump

 

 

Doma smo uvijek svi ludi na Ljubu Groznog, jer nikad ne zna o kome govorimo, osim ak' nije Đani Šverko ili Goran Štrok(stari automobilisticki asovi) Popodnevni razgovor sa zadrtim rockerom nezainteresiranim za jet set..Ja-kak ovih dana nigdje nema Ivanke Trump..tko je to, pita on..pa bivsa Trumpova zena..pa bivsa je, veli..Sjecas se kak je bila slicna onoj bosanskoj pjevacici i tu zapnem i nikak se sjetiti kak se zove Hanka Paldum..kojoj, pita..pa onoj plavoj iz Sarajeva, kak se zove..Esma Redzepova, kaze Ljubo Grozni..ma je, dalje.. daj da se sjetim..pomozi..Neda Ukraden, sav ponosan kak zna dva imena, a nisu Eric Clapton i Mick Jagger.😱😱😱 Znas li da je Melanija bila prva Ljupkina cimerica, u Milanu,pitam ga..Koja Melanija?!😱😱😱😱😱😱..Ode u garazu..💪🏼😍 #ivanatrump #hankapaldum #goranstrok #đanisverko

A photo posted by Žeža Barac Gojic (@crvekvriti) on

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije