Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALJUBLJENA PODUZETNICA

Mehun pokazala dubok dekolte na odmoru: 'Ovako ja njega gledam'

Foto: Instagram
1/9
25.08.2020.
u 08:30

Par je ovog ljeta bio u Karlobagu, na Hvaru i Pagu, a dio odmora proveli su i u Austriji. Na društvenim mrežama redovito objavljuju fotografije na kojima se vidi koliko su sretni.U vezi su od travnja prošle godine, a prvo su bili prijatelji nekoliko mjeseci

Poduzetnica Snježana Mehun odmara se u Novalji s dečkom, austrijskim poduzetnikom Franzom Schillingerom. Vlasnica modnog branda Duchess Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u haljini svog branda, a pratitelji su zamijetili njen dekolte. 

-  Ovako ja njega gledam - napisala je pokraj fotografije, napomenuvši tako da ju je fotografirao dečko. 

Par je ovog ljeta bio u Karlobagu, na Hvaru i Pagu, a dio odmora proveli su i u Austriji. Na društvenim mrežama redovito objavljuju fotografije na kojima se vidi koliko su sretni.U vezi su od travnja prošle godine, a prvo su bili prijatelji nekoliko mjeseci. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 – Upoznali smo se preko zajedničkog poslovnog partnera. Iako svi samci traže partnere po barovima i klubovima, na kraju je mala vjerojatnost da na takvom mjestu upoznate kvalitetnu osobu - kazala nam je Mehun, koja smatra koja smatra da se kroz posao može bolje upoznati osobu i razviti dobar odnos.

 – Kasnije mi je priznao da je odmah razvio strategiju kako da me” upeca” – iskrena je dizajnerica i pomalo iznenađena. 

1/15

– Uopće nisam to tako doživjela. Prva reakcija je bila tipično muška – oduševljenje, komplimentiranje, ali onda je jednostavno stao s time i ponašao se čak sedam mjeseci skroz poslovno. Bili smo poslovni partneri i prijatelji sedam mjeseci prije nego što smo započeli vezu, bio je posve drugačiji – prisjetila se Snježana i dodala da su njezini prijatelji za njega od početka govorili da je pravi gospodin – dodaje čašu, izmiče stolac…

Pripisali su to sredini iz koje on dolazi, a ona smatra da je stvar u nečem drugom. – Realno, to radi i moj sin i stvar je odgoja – objasnila je ona i kazala da joj je sve počelo biti sumnjivo kad je Franz odlučio dolaziti vikendima planinariti s njom na Sljeme. Od tada su nerazdvojni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije