Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neposlušni Thomas

Meghan ne želi čuti za oca, ovo je kap koja je prelila čašu

Foto: Reuters/Pixsell
1/8
02.07.2018.
u 12:23

Thomas Markle dao je nedavno intervju u kojem je govorio o vezi svoje kćeri i princa Harryja, a u intervjuu je govorio i o političkim stavovima svojeg zeta, a poznato je da članovi kraljevske obitelji stavove o politici ne smiju iznositi.

Baš u trenutku kad je izgledalo kako su odnosi između vojvotkinje od Sussexa i njena oca Thomasa stabilni te da njegovi ispadi više neće narušiti savršenu sliku Meghan Markle kao nove obožavane članice britanske kraljevske obitelji, dogodio se obrat.

Thomas Markle nedavno je dao televizijski intervju u emisiji "Good Morning Britain", gdje je pričao o političkim stavovima svojeg zeta princa Harryja, a poznato je kako članovi kraljevske obitelji ne smiju iznositi svoje političke stavove. Otvoreno je govorio i o odnosu Meghan i Harryja.

Kraljevska obitelj navodno nije znala da će Thomas dati intervju, a kad su čuli o čemu je Markle pričao u intervjuu, Meghan i Harry navodno su izgubili živce.

Foto: Reuters/Pixsell

Kako piše Daily Mail, Meghan je izgubila povjerenje u oca i ima dojam da mu više ne smije povjeriti ništa o svom životu jer će on to plasirati u medije.

Nakon vjenčanja Meghan i Harry planirali su otići u posjet Thomasu, ali sada su definitivno odustali od toga i Meghan navodno ne želi ni čuti za tatu. 

1/8

Komentara 5

TA
tamaris
13:44 02.07.2018.

Kakav anti-članak. Anti-novinarstvo.

SE
Seprtlja
02:49 03.07.2018.

A otac ima holivudska mjerila za život. Nek novine pišu bilo što,samo da se piše. O kraljevskom bontonu pojma nema

DU
Deleted user
14:08 02.07.2018.

nastavlja se prepisivanje od velikog brata iz engleske, ista grupacija - isto smece od nevaznih vijesti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije