Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sada bez zabrana

Meghan na konferenciji govorila o temama o kojima je dosad morala šutjeti

Meghan Markle, Duchess of Sussex, poses before addressing the keynote "The Time Is Now" Women in Leadership Plenary
Foto: Girl Up/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/6
22.07.2020.
u 22:30

Kao članica kraljevske obitelji Meghan Markle nije smjela javno iznositi mišljenje o određenim temama, ali sada to može.

Pod pokroviteljstvom UN-a održana je virtualna konferencija "Girl up" na kojoj su sudjelovale Michelle Obama, Hillary Clinton, Priyanka Chopra Jonas te Meghan Markle. Sudionice ove motivacijske konferencije za mlade žene govorile su o temama rasizma, nasilja te o snazi žena i dotakle su se i teme mentalnog zdravlja. Dok je bila članica kraljevske obitelji američka glumica nije smjela javno iznositi svoje stavove o politici i o temama koje su bile dio razgovora ove konferencije, a sada kada je odstupila s kraljevskih dužnosti može javno pričati o tome.

Meghan Markle, Duchess of Sussex, poses before addressing the keynote "The Time Is Now" Women in Leadership Plenary
1/12

- Svi koji su na poziciji moći, od vlasti, zakonskih organa do svjetskih vođa, svi ti ljudi ovise o vama više nego vi ovisite o njima. Zapamtite, oni to jako dobro znaju. Ključ uspjeha nikada nije u nasilju već u samilosti - poručila je Meghan mladima. Meghan sa suprugom Harryjem i sinom Archiejem već neko vrijeme živi u Los Angelesu i ona konačno uživa što je kod kuće, ali navodno britanski princ nije se dobro snašao u novom okruženju.

Mediji u Velikoj Britaniji pišu kako je pomalo izgubljen i ne snalazi se te mu nedostaje obitelj i prijatelji uz koje je odrastao. Podsjetimo, početkom godine Meghan i Harry su najavili kako se povlače s kraljevskih dužnosti i planiraju živjeti na relaciji Engleska - Amerika. Nije tajna da se Meghna nije snašla u ulozi vojvotkinje, a navodno se nije osjećala dobrodošlom u kraljevsku obitelj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije