Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vojvotkinja od sussexa

Meghan Markle radi! Evo čime se bavi nakon što je napustila kraljevsku obitelj i prestala snimati podcast

Foto: Profimedia
1/11
21.12.2023.
u 22:45

Markle je investirala u ovaj trendovski brend još 2020. godine. Otkrila ga je 2017. kad je kušala neku njihovu kavu u jednom pop-up dućanu.

Bivša glumica Meghan Markle bila je statist u Instagram reklami za kompaniju koja se bavi proizvodnjom kave, a u koju je investirala novac. Vojvotkinju od Sussexa može se vidjeti kako glumi u posljednjoj reklami Clevr Blendsa. U reklami slaže kutije, kuha topla pića i radi na kompjuteru. U jednom trenutku pokušava šakom udariti u šaku jednog suradnika, no ne uspijeva. 

Markle je investirala u ovaj trendovski brend još 2020. godine. Otkrila ga je 2017. kad je kušala neku njihovu kavu u jednom pop-up dućanu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Clevr (@clevrblends)

Podsjetimo, paparazzi su uspjeli uhvatiti Meghan Markle prvi put nakon što su u javnosti otkrivena imena dva člana kraljevske obitelji koji su komentirati boju kože njezina sina Archieja. Naime, uhvatili su je u šetnji Los Angelesom, a jedan je detalj posebno privukao pažnju.

Mnogi su primijetili da je vojvotkinja od Sussexa mršavija nego ikad, zbog čega su mnogi zabrinuti. Ipak, ona je izgledala dobro raspoložena i nasmijana je šetala ležerno obučena. A čini se kako redovito vježba, jer je nedavno pokazala i mišićave ruke. 
Inače, nizozemska verzija nove knjige Omida Scobieja "Endgame", vrsnog poznavatelja kraljevske obitelji koji je do sada napisao mnoge knjige o njima, povučena je iz prodaje u toj državi  jer je navodno u njoj slučajno otkriveno koji je član kraljevske obitelji komentirao boju kože Harryjeva i Meghanina sina Archieja. Sporni odlomak je prije objave izbačen iz engleske verzije knjige, no čini se kako nisu na vrijeme stigli to napraviti u Nizozemskoj, ili su dobili krivu verziju za prijevod. 

VEZANI ČLANCI:

 

 

A iako je Nizozemska brže-bolje reagirala na ovaj propust te je većina britanskih medija poštovala diskretnost i iz poštovanja nije pisala o kojem je imenu riječ, a što su Nizozemci prvi otkrili, britanski novinar i voditelj bez dlake na jeziku ipak je u eteru sve javno rekao. Naravno, radi se o Piersu Morganu, novinaru koji je svojedobno dao otkaz u emisiji "Good Morning Britain" zbog svađe s kolegom oko Meghan Markle. U svojoj novoj emisiji koju je pokrenuo prošle godine "Piers Morgan Uncensored", žestoko je kritizirao Scobieja kao simpatizera kraljevske obitelji, a koji tvrdi da on nije imenovao članove kraljevske obitelji već da su se ona u nizozemskoj verziji pojavila greškom.

Morgan je zato otkrio o kome se radi, a on je rekao čak dva imena koja su komentirala Archiejevu boju kože - kralj Charles III., Harryjev otac i tadašnji princ i princeza od Walesa Kate Middleton, supruga Harryjeva brata Williama. Reakcija Britanske palače na otkrivanje ova dva imena još uvijek nije stigla, no u medijima se počelo nagađati kako Palača planira poduzeti i pravne korake. 

VIDEO Danijela Dvornik o razvodu kćeri Elle: 'Imala sam osjećaj da to neće funkcionirati. Nije joj lako'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije