Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JELENA PLANINIĆ

Djevojka Zdravka Mamića snimljena u izlasku bez svog 27 godina starijeg partnera

Zdravko Mamić i Jelena Planinić
Foto: instagram
1/6
21.12.2023.
u 17:45

Jelena se zabavljala u jednom mostarskom klubu, a fotografija je objavljena na Instagramu

Jelena Planinić (36), djevojka bjegunca od hrvatskog pravosuđa Zdravka Mamića (63), rijetko se pojavljuje u javnosti, a ovog vikenda zabavljala se u jednom mostarskom klubu. Fotografija je objavljena na Instagram stranici kluba, a Jelena je snimljena s buketom ruža u rukama. 

Podsjetimo, ljubavna veza između bivšeg prvog čovjeka Dinama i 27 godina mlađe Hercegovke navodno je započela prije tri godina kada je Jelena počela raditi za Mamića kao njegova tajnica. 

Jelena je na trećoj fotografiji, s ružama u rukama. 

Hercegovački mediji pišu i kako Jelenu i Zdravka ne veže samo ljubavni nego i poslovni odnos. Naime, Mamić je 2020. godine osnovao tvrtku Plavo sunce koja se bavi solarnom energijom. Godinu dana kasnije osnovana je tvrtka Majsko sunce, a u toj tvrtki direktorica je Jelena Planinić. Tvrtka je očito dobila ime po hitu Zdravka Čolića ''Majsko sunce'' koja ima romantičnu važnost za Mamića i Planinić.

VEZANI ČLANCI: 

Par je navodno već kupio i luksuzni stan, a odavno se više ne skrivaju već ruku pod ruku šeću ulicama Mostara. Inače je Jelena rodom iz Ljubuškog, u koji Mamić često navraća i u kojem je navodno zainteresiran za ulaganja u turizam. Međutim, priča se da Mamićeve kćeri nisu pretjerano oduševljenje njegovom novom djevojkom, ili već trećom zakonitom suprugom. To ne iznenađuje jer su stare gotovo jednako koliko i lijepa Jelena za kojom je Mamić ‘izgubio glavu’.

Jelena je navodno bila dobra prijateljica i ispijala je kave s njegovom tadašnjom suprugom Marinom te mu je kao tajnica bila osoba od velikog povjerenja. 

VIDEO: Vjenčali su se Iva Šarić i Bruno Petković, a imali su još jedan razlog za slavlje na taj datum

Komentara 8

TR
Tripoli
18:44 21.12.2023.

Dobro je tak...ta bu ga sciclala kak dete lizaljku....

PO
Poletarac101
08:06 22.12.2023.

Kad je Maminjo bio u Dinamu igrači su sam zujali po tajništvu(di su radile stvarno sposobne i zgodne žene i djevojke)njegove tajnice su uvijek bile 🔝

PO
Poletarac101
08:09 22.12.2023.

Ovi glavonje i trbnje ovdje su zavidni a dali bi sve da mogu da su na njegovom mjestu.Kaj radi ili je radio (druga priča)ali ako je on i ona zadovoljni,sve 5 ..Sretno dok traje..🍀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije