Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritični Britanci

Meghan je u izlasku s kraljevskom obitelji griješila, evo u čemu

Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
27.12.2017.
u 09:53

Glumica se nije pravilno i elegantno izvela naklon kraljici Elizabeti, a prigovore je dobila i za svoju odjevnu kombinaciju.

Dolazak kraljevske obitelji na božićnu misu u Sandringham uvijek je poseban doživljaj za tamošnje stanovnike, a ovaj put su svi s najvećom pažnjom promatrali Meghan Markle zaručnicu princa Harryja kojoj je ovo bilo prvo pojavljivanje u javnosti s ostalim članovima kraljevske obitelji.

Dva dana poslije britanski mediji, poput  Daily Maila donose analize i reakcije na ponašanje glumice prije i poslije mise. Primijetili su kako je Meghan bila jako zbunjena i nervozna prije nego se naklonila kraljici Elizabeti i dok je Kate Middleton, supruga princa Williama to napravila elegantno i pravilno Meghan se nespretno naklonila i griješila je. Nisu oduševljeni ni njenom modnom  kreacijom i smatraju kako je Kate odabrala primjereniji uzorak za ovu prigodu. Britancima je malo zasmetalo što se Meghan ponašala djetinjasto tijekom šetnje do crkve i djeci koja su bila pored crkve u šali je pokazala jezik. 

1/9

Komentara 8

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
10:47 27.12.2017.

Gade mi se.ti foleri britanski. Puj

TR
tramontana
11:32 27.12.2017.

Da si je poslali kod mene na tečaj, ne bi bilo falinke

GE
gemist
11:22 27.12.2017.

Koje gluposti,nije se dobro naklonila,što,pogriješila je za par centimetrara?Naravno da se nije snašla,još,udat će se za princa,ali je glumica,naučila bude ona sve što treba puno prije nek neka druga.Gledao sam ju u seriji Suits,lijepa i simpatična djevojka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije