Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaručničke fotke

Danas svi pričaju o vrtoglavoj cijeni ove haljine Meghan Markle

Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
22.12.2017.
u 13:51

Meghan je platila 495 tisuća kuna haljinu u kojoj se fotkala za službene zaručničke fotografije, a Kate Middleton je za tu istu prigodu imala haljinu od dvije tisuće kuna.

Lijepe i romantične prve zaručničke fotografije princa Harryja i glumice Meghan Markle jučer su oduševile njihove obožavatelje.

Danas je pak glavna tema cijena haljine koju je Meghan izabrala za poziranje za zaručničke fotografije. Riječ je o couture haljini brenda Ralph & Russo, čija cijena iznosi  vrtoglavih 495 tisuća kuna. Cijena haljine nije se baš svidjela Britancima, ali ubrzo je stigao odgovor iz kraljevske obitelji u kojem naglašavaju kako je Meghan sama kupila haljinu.

Usporedbe radi, Kate Middleton, koja je poznata po štedljivosti kad je odjeća u pitanju, za zaručničko fotografiranje odabrala je bijelu jednostavnu haljinu, čija je cijena iznosila dvije tisuće kuna. 

1/31

Komentara 6

JO
jojoja
14:32 22.12.2017.

jbt led!

NA
Narcis660
15:23 22.12.2017.

Ljudi su bogati i jasna stvar da mogu tako...Ali --Nije u soldima sve ....mislim da ce se puno njih samnom sloziti.

JO
jocorluka
10:54 24.12.2017.

Ovaj podanicki VL i HR media outlets vise pise o Meghan Markle vec UK media, u uk to je tema koja interesira 1% stanovnistva, a za kate su engleski media je rekao da ce se rstati za 7godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije