Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOJVOTKINJA OD SUSSEXA

Meghan Markle potrošila je pravo bogatstvo na odjeću

05.01.2019.
u 07:30

Modni znalci dobro su proučavali stil vojvotkinje od Sussexa i dali si truda izračunati koliko je novca supruga princa Harryja u 2018. godini potrošila na svoju odjeću.

Otkako je postala članica kraljevske obitelji, američka glumica Meghan Markle pod povećalom je javnosti, a njene modne kombinacije glavna su tema na modnim stranicama svih britanskih i svjetskih tiskovina.

Vjerna Givenchyju

Modni znalci dobro su proučavali stil vojvotkinje od Sussexa i dali si truda izračunati koliko je novca supruga princa Harryja u 2018. godini potrošila na svoju odjeću.

Došli su, piše Daily Mail, do svote od 3,2 milijuna kuna u koju nije uključena cijena njene vjenčanice Givenchy. Najviše novca Meghan je potrošila tijekom službene turneje u Australiji i Novom Zelandu na kojoj su ona i princ Harry bili 16 dana. Modna prtljaga s kojom je došla u Australiju bila je vrijedna gotovo milijun kuna.

Meghan je uglavnom vjerna modnom brendu Givenchy, a baš kao i druge članice kraljevske obitelji, često odabire britanske dizajnere. Viđali smo je tako u kreacijama Stelle McCartney, a obožava i torbe škotskog brenda Strathberry.

Glumica, a sada vojvotkinja oduvijek je priželjkivala nositi kreacije poznatih svjetskih dizajnera, ali nije si ih uvijek mogla priuštiti. Kad se probila u Hollywoodu i kad su svote na njenom računu postale velike, napravila je tulum na kojem je ritualno spalila i podijelila stvari iz Zare. Dolaskom u kraljevsku obitelj došla je u mogućnost priuštiti si dizajnere koji su dotad bili izvan njenih mogućnosti, a svojoj prijateljici i stilistici Jessici Mulroney dala je zadatak da joj bira kreacije.

Za razliku od Meghan koja se prošle godine nijednom nije pojavila u istoj kombinaciji, Kate Middleton je skromnija kada je moda u pitanju i sklona je recikliranju starih outfita.

Supruga princa Williama u godinu dana na odjeću je potrošila tek 500 tisuća kuna. Inače, prinčevi Charles, William i Harry te njihove supruge za svoju odjeću i modne dodatke imaju budžet od 42 milijuna kuna.

Skromna Madeleine

Daily Mail donosi i popis troškova članica ostalih europskih obitelji. Nakon Meghan na odjeću najviše troši danska princeza Mary koja je lani potrošila 729 tisuća kuna.

U top tri po trošenju na odjeću ušla je i grofica Sophie od Wessexa, koja je na svoju garderobu potrošila 602 tisuće kuna. Iza nje je Kate Middleton, a na šestom mjestu je s potrošenih 429 tisuća kuna norveška princeza Mette Marit.

Najskromnija po trošenju na odjeću i modne dodatke švedska je princeza Madeleine koja je lani potrošila tek 187 tisuća kuna, prenosi Daily Mail. 

Celebrity baby boom: Pogledajte koga je sve razveselila prinova u 2018. godini

 

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije