Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problematična obitelj

Sestru Meghan Markle policija prozvala opsjednutom osobom, evo i zašto

Foto: Kolaž/Pixsell
1/6
31.12.2018.
u 11:00

Grant, koja ima 54 godine, često se žalila na ponašanje svoje polusestre te ju je opisivala kao arogantnu i nepoštenu prema njihovu ocu Thomasu Markleu.

Polusestra Meghan Markle koja, čini se, ima neke nerazriješene probleme s novopečenom vojvotkinjom, novo je lice na Scotland Yardovu popisu opsjednutih osoba.

To što se njezino ime nalazi na popisu znači da će policija i zaštitari budnim okom pratiti hoće li se Samantha Grant pojaviti u Kensingtonskoj palači nepozvana i mogla bi zbog toga biti zadržana u policijskoj postaji.

Grant, koja ima 54 godine, često se žalila na ponašanje svoje polusestre, te ju je opisivala kao arogantnu i nepoštenu prema njihovu ocu Thomasu Markleu. U listopadu je doletjela u Englesku i pojavila se ispred Kensingtonske palače u kolicima. Nije joj bilo dopušteno ući ni vidjeti vojvotkinju. 

– Netko kao Samantha više je rizična osoba nego prava prijetnja, rekao je izvor iz Scotland Yarda za Times te dodao: – Ona ne čini zlodjela, ali uznemirava kraljevsku obitelj. Samantha bi mogla napraviti scenu i zbog toga puniti naslovnice tabloida – a ako ćemo iskreno, to već radi.

Pogledajte koje su velike svađe poznatih obilježile 2018. godinu:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije