Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na dalekom putovanju

Meghan Markle otkrila dosad nepoznate detalje o kćeri i sinu: 'Omiljena aktivnost moje Lilibet je...'

Royal Salute Polo Challenge
Foto: Yaroslav Sabitov/PRESS ASSOCIATI
1/14
24.05.2024.
u 15:00

Meghan Markle otkrila je nove i zanimljive detalje o svojoj djeci te koje su im najdraže aktivnosti

Tijekom posjete afričkoj zemlji Nigeriji Meghan Markle otkrila je nekoliko zanimljivih i novih detalje o svojoj dječici, kćeri Lilibet i sinu Archieju. Naime, nakon što je princ Harry početkom mjeseca sam otišao u London, na putovanje u Afriku odlučio je povesti i svoju suprugu.

Par se trenutno nalazi u Nigeriji gdje su stigli na poziv tamošnjeg ministra obrane Alhajia Mohammeda Abubakara Badarua. Povod njihova posjeta toj državi je proslava desete obljetnice Invictus igara. Dosad su imali brojne aktivnosti pa su se tako sreli i s ranjenim veteranima te njihovim obiteljima, a također su posjetili i vrtić u Abuji gdje je vojvotkinja od Sussexa otkrila dosad nepoznate detalje o svojoj djeci. 

Meghan Markle objasnila je kako njezina dvogodišnja kćerkica obožava plesanje, ali i da je jako razigrana i živahna. - Omiljena aktivnost moje Lilibet u vrtiću je definitivno plesanje, ona jednostavno obožava svaku aktivnost gdje može skakutati uokolo - kazala je. Također, spomenula je i da njezin petogodišnji sin Archie uživa u svim igrama i aktivnostima koje imaju bilo kakve veze s gradnjom, ali i također uživa u igrama s mlađom sestrom. 

 

Royal Salute Polo Challenge
1/21

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Obožavatelji dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji

Royal Salute Polo Challenge
1/113

 

Podsjetimo, Meghan i Harry sina Archieja dobili su u svibnju 2019., dok je vojvotkinja drugo dijete, malenu Lilibet rodila u lipnju 2021. Par trenutno živi u luksuznoj vili u Montecitu, šarmantnom gradiću pored Santa Barbare, koju su kupili 2020. Vojvotkinja je na društvenim mrežama nedavno pokazala dio njihova doma, a kao što je vidljivo iz kratkog isječka koji je objavila, par je kuhinju u potpunosti uredio u klasičnom, rustikalnom stilu.

 

VIDEO: Tomislav Štengl o lobiranju na Euroviziji: 'Za to se oduzimaju bodovi'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije