Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna glumica

Meghan Markle ne skriva tugu, zaplakala je gledajuću povorku s lijesom

State funeral and burial of Queen Elizabeth
Foto: Toby Melville/REUTERS
1/6
19.09.2022.
u 16:15

Tijekom obreda Meghan i princ Harry sjedili su iza kralja Charlesa i njegove supruge Camille, a dok su nakon kraja obreda zajedno udaljavali sa svog mjesta Meghan i Harry tješili su jedno drugo i držali se za ruke.

Meghan Markle stajala je uz suprugu kralja Charlesa Camillu te uz Kate Middleton i njezinu djecu dok su lijes kraljice Elizabete iznosili iz Westminsterske opatije, a kamere su uhvatile trenutak u kojem američka glumica nije mogla suspregnuti suze. Obrisala je suzu dok se povorka s lijesom udaljavala.

Britain's Meghan, Duchess of Sussex gets emotional as she attends the state funeral and burial of Britain's Queen Elizabeth at Westminster Abbey, in London, Britain, September 19, 2022. REUTERS/Kai Pfaffenbach Photo: Kai Pfaffenbach/REUTERS
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS

Tijekom obreda Meghan i princ Harry sjedili su iza kralja Charlesa i njegove supruge Camille, a dok su nakon kraja obreda zajedno udaljavali sa svog mjesta Meghan i Harry tješili su jedno drugo i držali se za ruke.  Pogrebna povorka se iz Westminstera kretala prema Hyde Parku i pješice su iza povorke hodala djeca kraljice Elizabete i njezini unuci William, Harry i Peter. Meghan se u pratnji grofice od Wessexa vozila u automobilu, baš kao i Kate i Camilla te princ George i princeza Charlotte.

Kada su lijes kraljice premještali u vozilo kojim je tijelo kraljice prevezeno do dvorca Windsor, Meghan Markle zadrhtala je usnici i opet je zaplakala. Harry i Meghan pridružit će se ostalim članovima obitelji u dvorcu Windsor gdje će kraljica biti pokopana uz supruga Philipa. 

Ključne riječi

Komentara 1

KI
kizz1
17:48 19.09.2022.

Glumica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije