Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ŽENIDBE

Kraljevski fotograf primijetio veliku promjenu na princu Harryju

Meghan Markle i princ Harry
Foto: Victoria Jones/Press Association/PIXSELL
1/6
02.10.2018.
u 09:53

– Prije bi nam se i sam javljao, uvijek smo imali dobar odnos. Sada se to promijenilo – kazao je Edwards za show Yahooa "Royal Box"

Kraljevski fotograf Arthur Edwards primijetio je veliku promjenu na princu Harryju nakon što se oženio. Harry se sada drži podalje od medija, dok je prije braka imao bolji odnos s novinarima.

– Prije bi nam se i sam javljao, uvijek smo imali dobar odnos. Sada se to promijenilo – kazao je Edwards za show Yahooa" "Royal Box".

Edwards misli kako je do promjene došlo jer se Harry prema Meghan ponaša jako zaštitnički. Svaki put kad su u javnosti, drže se za ruke i rijetko ih se može snimiti nasamo.

 

Inače, iza Edwardsa je veliko iskustvo u praćenju kraljevske obitelji za koju snima od 1977. godine. 

Pogledajte video: Meghan otkrila da je trudna?

Ključne riječi

Komentara 2

M3
Miške 3
11:05 02.10.2018.

A jeli imao intimni odnos sa Dianom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije