Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
milijunski ugovor

Meghan Markle i Harry najavili prvu seriju na Netflixu, a pred kamerama pojavit će se i sam princ

Foto: PA/Pixsell
1/6
06.04.2021.
u 17:30

U okviru dogovora s Netflixom, vojvoda i vojvotkinja će proizvoditi dokumentarne filmove, dokumentarne serije, igrane filmove, scenarističke emisije i dječji program, a sve to u želji da program bude "inspirativan".

Sedam mjeseci nakon što su sklopili višegodišnji milijunski ugovor s Netflixom, princ Harry i Meghan Markle predstavili su dokumentarnu seriju 'Heart of Invictus' kao svoj prvi projekt. Doku-serija pratit će skupinu izvanrednih natjecatelja iz cijelog svijeta koji su pretrpjeli ozljede ili bolesti koje su im promijenile život, na putu do 'Invictus Games Haag 2020', što će biti međunarodno događanje koje sadrži ukupno devet sportova.

Dok natjecatelji treniraju i pripremaju se za igre, koje će se održati 2022. godine, dokumentarna serija također će pratiti organizatore događaja dok se pripremaju i udružuju s timovima svake države kako bi podržali svoje natjecatelje. Princ Harry, koji je osnovao 'Invictus Games', pojavit će se pred kamerama i služit će kao izvršni producent u seriji, prenose britanski mediji.

"Od prvih Invictus igara 2014. godine, znali smo da će svaki natjecatelj na svoj izniman način pridonijeti mozaiku otpornosti i odlučnosti", rekao je vojvoda od Sussexa u izjavi.

„Ova serija će zajednicama širom svijeta otvoriti prozor u dirljive i uzbudljive priče svih natjecatelja na putu do Nizozemske sljedeće godine. Ovo je prva serija produkcije 'Archewell Productions' u suradnji s Netflixom, a u partnerstvu sa Zakladom za igre Invictus, te ne mogu biti uzbuđeniji zbog našeg putovanja, niti ponosniji na zajednicu Invictus zbog njezinog kontinuiranog nadahnuća za ljudski potencijal", kazao je. 

U okviru dogovora s Netflixom, vojvoda i vojvotkinja će proizvoditi dokumentarne filmove, dokumentarne serije, igrane filmove, scenarističke emisije i dječji program, a sve to u želji da program bude "inspirativan". Milijunsku suradnju su otkrili u rujnu 2020. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije