Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasila se

Mnoge često šokira njezino ponašanje, ali sada slavi veliki uspjeh: Zahvalna sam svima koji me podržavaju

Foto: Profimedia
1/10
06.04.2021.
u 14:06

Miley, najpoznatija po ulozi tinejdžerske zvijezde koja vodi dvostruki život Hanne Montane, a koja joj je donijela svjetsku slavu, nakon serije se potpuno posvetila glazbi i sada obara rekorde slušanosti.

Pjevačica Miley Cyrus podijelila je na društvenim mrežama da je njezin novi album ''Plastic Hearts'' dostigao milijardu streamova na aplikaciji Spotify. Miley, najpoznatija po ulozi tinejdžerske zvijezde koja vodi dvostruki život Hanne Montane, a koja joj je donijela svjetsku slavu, nakon serije se potpuno posvetila glazbi i sada obara rekorde slušanosti.

"Ponosna sam što sam jedna od tri ženske umjetnice u posljednja tri desetljeća čiji je album streaman milijardu puta na Spotifyju. Ponosna sam što sam u društvu Lady Gage i Taylor Swift. Zahvalna sam svima koji su slušali moj novi album i podržavaju to što radim. Glazba je najvažniji dio mojeg postojanja", napisala je Miley na društvenim mrežama.

Pjevačičin novi album s rokerskim prizvukom osamdesetih privukao je mnoge fanove tog žanra koji možda ranije nisu ni pomišljali poslušati neki njezin uradak, dok je na nekim pjesmama surađivala i s glazbenim legendama kao što su Billy Idol, Stevie Nicks i Joan Jett.

Kao i Madonna, Cyrus često mijenja faze i stilove, pa se okušala i u countryju, ali i u hip-hopu na albumu Bangerz, kojim je željela potpuno odbaciti svoj prijašnji imidž koji su njegovali šefovi Disneya. Njezini tadašnji nastupi i ponašanje u javnosti bili su pravi mamac za tabloide, te je stvorila potpuno novu sliku o sebi koja je udaljila neke mlađe fanove koji su je podržavali od početaka u seriji. No, bez obzira na to, njezina karizma i zvjezdana moć osigurala joj je mjesto na playlistama glazbenih sladokusaca, a donijela i nove obožavatelje koji su zaslužni za još jedan uspjeh – što nije slučaj s mnogima koji karijeru započinju još kao djeca.  

Pogledajte što nam je sve Albina Grčić otkrila u našoj rubrici Večernjakova desetka

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije