Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije joj to trebalo

Meghan je ovime razbijesnila sve, napravila je ogroman gaf i osramotila Harryja

Foto: PA/Pixsell
1/12
01.07.2020.
u 20:20

Vijest o trudnoći s ostatkom svijeta podijelili su uoči svoje prve kraljevske turneje po Australiji i Novom Zelandu, a tada su naišli i na kritike obožavatelja upravo zbog termina za koji su se bili odlučili za objavu.

Meghan Markle, otkriva se, dovela je princa Harryja u vrlo neugodnu poziciju te ga osramotila tijekom vjenčanja princeze Eugenie kada je otkrila pred svima da je trudna.

1/10

Tako je izvela ogromni društveni gaf te razbjesnila mladenku i njezinu majku Saru Ferguson, stoji u novoj knjizi o životima članova kraljevske obitelji.

Istraživački novinari Dylan Howard i Andy Tillet u svojoj knjizi "Royals At War" otkrivaju nove tajne kraljevske obitelji koje javost još nije znala.

"Meghan se požurila, odlučivši da je to idealan trenutak da objavi kako ona i Harry čekaju svoje prvo dijete. To je bila velika pogreška, bila bi čak i u slučaju da nisu članovi kraljevske obitelji. Ukrali su svu pozornost s mladenke Eugenie. Ona je bila bijesna, baš kao i njezina majka Sarah Ferguson", tvrde autori i dodaju kako je Harryju zbog toga bilo jako neugodno.

Vijest o trudnoći s ostatkom svijeta podijelili su uoči svoje prve kraljevske turneje po Australiji i Novom Zelandu, a tada su naišli i na kritike obožavatelja upravo zbog termina za koji su se bili odlučili za objavu.

Meghan Markle i princ Harry postali su roditelji dječaka Archieja u svibnju prošle godine, a obitelj danas živi u Los Angelesu nakon što su se sasvim odvojili od kraljevske obitelji.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar GeniKameni
GeniKameni
02:40 02.07.2020.

VL svakim danom sve vise slici na losu kopiju engleskih tabloida. Koga je u Hrvatskoj briga za englesku kraljevsku obitelj? A skoro da nema dana bez neke vijesti sa britanskog dvora! Cak me ni "vijesti" o Elli Dvornik ne iritiraju kao ove o Meghan Markle ili o nekoj princezi koja je 150-a na nasljednom nizu za britanski tron...

AN
Antihlebinac
06:40 02.07.2020.

Svima hvala na komentarima, ocigledno jos ima razumnih ljudi...mene je VL( u demokratskoj zemlji u kojoj novinari stalno traze sve vece slobode novinarstva) tri puta kaznio zbog kulturnog, pismenog i argumentiranog kritiziranja ovakvih clanaka!!!

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
23:02 01.07.2020.

Koga je za ovo briga da je završilo na naslovnoj stranici portala hrvatskih novina? Usred zaraze, krize, izbora, pronevjera... vi ste našli za bitno prepričavati ove tračeve nekakvih sponzi u engleskoj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije