Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljuta je

Meghan je namjerno uništila rođendan šogorici Kate: To je tužno

Foto: PA/Pixsell
1/7
19.02.2020.
u 17:37

Samantha Markle tako tvrdi da je njezina polusestra namjerno uništila rođendan vojvotkinje od Cambridgea u siječnju kada su ona i suprug Harry najavili da odstupaju od dužnosti na kraljevskom dvoru i sele se u Kanadu.

Polusestra Meghan Markle, Samantha nedavno je komentirala kako je uvjerena da je Vojvotkinja od Sussexa bila ljubomorna na svoju šogoricu, Kate Middleton.

Samantha isto tako tvrdi da je njezina polusestra namjerno uništila rođendan vojvotkinje od Cambridgea u siječnju kada su ona i suprug Harry najavili da odstupaju od dužnosti na kraljevskom dvoru i sele se u Kanadu.

- Tužno je što je to napravila na Katein rođendan, ja sam sigurna da je bila ljubomorna na lijepu Kate - kazala je Markle referirajući se na objavu vojvoda od Sussexa, koji su svoju dužnost odlučili napustiti 8. siječnja, a Middletonin rođendan je dan kasnije. 

- Kate je ikona, ona se ne može mjeriti s njom. Ona je baš materijal za kraljicu i divna je kao član obitelji, a posebno kao majka - kazala je revoltirana polusestra.

Ljuta 55-godišnjakinja kaže da je bivša glumica iskoristila kraljevsku obitelj kao odskočnu dasku za svoju karijeru.

- Zadržala je svog agenta i menadžera i zbog toga je vjerojatno dobila ugovor s Disneyem. To nije mogla dobiti samo od slave koju je postigla glumeći u seriji 'Suits' - tvrdi Samantha. 

Podsjetimo, Samantha je već ranije bila u problemu s policijom zbog neprimjerenih tvitova upućenih vojvotkinji već su joj suspendirali račun na Twitteru, no ona uvijek nađe način da polusestri zabode još jedan nož u srce. Kako je neko vrijeme nitko nije doživljavao, činilo se da je napokon nestala, no policija s Floride otvorila je istragu jer je primila gomilu prigovora zbog zlostavljanja Harryja i Meghan na internetu.

Kako pišu britanski mediji, prigovori stižu iz Kanade, Švedske i Velike Britanije, iako nije jasno tko je zapravo zbog toga išao na policiju, jer ostali članovi kraljevske obitelji tvrde da nisu. Policijski službenik izjavio je da je Samantha svjesna ovih optužbi, ali nije uhićena jer je istraga još u tijeku.

>> Ivana Banfić, Minea i Ella prisjetile su se CRO dancea iz 90-ih!

Komentara 2

HA
Hagar
19:02 19.02.2020.

Jadna ova Meghan uz sve. Uz takvu obitelj kakva je njena neprijatelji ti ne trebaju.

Avatar LindaAU87
LindaAU87
23:19 19.02.2020.

Tražim sекs, ali hoćeš li? Uđi ovаmo -> http://kisstok.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije