Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotovo je

Harry i Meghan ovim potezom dokazali da se sigurno više nikad neće vratiti

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
15.02.2020.
u 15:14

- S obzirom na njihovu odluku da odsele, više im nije potreban ured u Buckinghamskoj palači. Dok se još uvijek finaliziraju posljednji detalji, kraljica i prinčevi Charles i William trude se da zadrže te ljude. Nažalost, za neke od njih više neće biti mjesta u uredima kraljevske obitelji - kazao je izvor

Princ Harry i Meghan Markle nastavljaju se distancirati od kraljevskog života i Harryjeve obitelji. kako piše Daily Mail, par je otpustio svih 15 članova osoblja koji im je služio u Buckinghamskoj palači. Samo će se eventualno dvoje od njih vratiti na posao u kraljevsku obitelj, dok će ostali dobiti otpremnine. 

- S obzirom na njihovu odluku da odsele, više im nije potreban ured u Buckinghamskoj palači. Dok se još uvijek finaliziraju posljednji detalji, kraljica i prinčevi Charles i William trude se da zadrže te ljude. Nažalost, za neke od njih više neće biti mjesta u uredima kraljevske obitelji - kazao je izvor za Daily Mail. 

Među otpuštenima je i Clara Loughran, Harryjeva programska koordinatorica, koja je držala Meghanin buket cvijeća na dan vjenčanja. 

Harryjevo i Meghanino osoblje im je lojalno i shvaćaju da i respektiraju njihove odluke. Pomažu im u pripremama za konačni odlazak u Kanadu - kazao je izvor.

Kako je najavljeno, par će se u Veliku Britaniju vratiti krajem ožujka, kada će obaviti svoje posljednje kraljevske dužnosti i trajno preseliti u Kanadu. 

Ključne riječi

Komentara 22

ST
strsljen2013
17:16 15.02.2020.

Sretno vam bilo. Uh al je garava zavukla majci kraljici.

AA
Aartur
18:03 15.02.2020.

Harry se možda i vrati uskoro, ali sam

MI
Milas
21:28 15.02.2020.

Preseravanje! Cemu su radili glamurozno vjencanje? Mogli su odmah skrovito vjencanje, bez titula negdje u vukojebini, bez kamera i spektakla. Sad rade spektakl od odlaska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije