Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije iz Velike Britanije

Meghan i Harry opet na udaru kritika: Kako se usuđuju to napraviti nakon svih optužbi

Foto: PA/Pixsell
1/8
07.06.2021.
u 11:37

Britanci nisu pretjerano oduševljeni što je Harry svojoj kćeri dao ime po nadimku kraljice Elizabet i smatraju da to nije smio napraviti nakon svih optužbi koje je u zadnjih nekoliko mjeseci iznio na račun kraljevske obitelji.

Princ Harry i njegova supruga Megna Markle jučer su s javnosti podijelili vijest kako im se 4. lipnja rodilo drugo dijete, djevojčica kojoj su dali ime Lilibet 'Lili' Diana u čast Harryjevoj baki Elizabeti i njegovoj mami Diani. Djevojčica se rodila u bolnici u Santa Barbari i iako su Harry i Meghan pobjegli iz Velike Britanije jer se nisu mogli nositi s pritiskom tamošnje javnosti od kritika Britanaca ne mogu pobjeći nigdje. Među prvima je ovu vijest komentirao voditelj Pierce Morgan koji ne gaji simpatije prema američkoj glumici Meghan Markle, a njegov komentar na Twitteru pretvorio se u raspravu među njegovim pratiteljima.

 

 

- Za sve koji me pitaju za reakciju na novu kraljevsku bebu, odlučio sam poštovati činjenicu da njeni roditelji neprestano traže privatnost i odbijam komentirati - napisao je Morgan. Dio njegovih pratitelja zaključio je kako i na ovaj način daje pažnju Meghan i Harryju i zašto uopće išta napiše na tu temu, a drugi dio i veći dio kritizirao je Meghan i Harryja i zamjeraju im što su dali kćeri ime po kraljici Elizabeti nakon svih optužbi koje su iznijeli na račun kraljevske obitelji. - Meni nije jasno zašto su uzeli nadimak kraljice kao ime svoje kćeri nakon svega što su joj priuštili i nakon što su je osramotili kroz zadnjih nekoliko mjeseci. Ako vas je kraljevska obitelj toliko uzrujavala, zašto se neprestano povezujete s njima? - pita se jedna Morganova pratiteljica.

- Mislim da na ovaj način pokazuju nepoštovanje jer su djetetu dali nadimak kojim je princ Philip zvao svoju suprugu i to nije ok nakon svega što su izgovorili o kraljevskoj obitelji - piše u drugom komentaru. Twitterašima nije jasno zašto cijelo vrijeme nadaju kraljevsku obitelj a zapravo cijelo vrijeme pronalaze načine kako i dalje biti povezani s njima. - Za kraljevsku obitelj su rekli da je rasistička, otišli su kako bi bili slobodni, a sada su kćeri dali ime po kraljici i princezi Diani i k tome koriste i dalje prezime princa Philipa i svojih titula se nisu odrekli. Ne razumijem zašto se stalno vraćate toj obitelji kad je tako grozna prema vama? - pita se jedan korisnik ove društvene mreže.

VIDEO Incident na snimanju "Večere za 5 na selu": Kuhar pobjesnio zbog loših ocjena i napao suparnike

Ključne riječi

Komentara 2

LA
Larak
16:24 07.06.2021.

Dajte vise ostavite ljude da zive kako im se prohtije. Pa nece valjda pitati koje ime smiju dati svom djetetu.

LI
liliZG
13:53 07.06.2021.

kaj su trebali raspisati referendum u engleskoj za ime vlastitog djeteta, .....mislim... je da englezi plaćaju svoju kraljevsku obitelj ali harry i megan više nisu dio te obitelji stoga,.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije