Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobili priznanje

Meghan i Harry izbacili nove fotografije iz svog doma, kritičari ih nisu štedjeli: 'Čisti photoshop, očito je sad'

Foto: PA/Pixsell
1/6
16.09.2021.
u 15:50

Za ovaj su broj snimili i editorijal u sklopu kojega je njihov prijatelj i chef José Andrés napisao i mali "profil vojvode i vojvotkinje os Sussexa".

Princ Harry, koji je u srijedu napunio 37 godina, i supruga Meghan Markle (40), dospjeli su na listu 100 najtujecajnijih ljudi na svijetu prema magazinu Time za ovu godinu. A par je zasjao i na naslovnici novog broja magazina. 

Magazin je objavio i "previše sjajnu, retuširanu naslovnicu" na prinčev 37. rođendan, a prikazuje princa Harryja kako naslonjen sjedi na zidić ispred njihove kuće u Kaliforniji. Harry se također naslonio i za jedno rame obuhvatio suprugu Meghan koja cijela u bijelom stoji ispred njega. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIME (@time)

Za ovaj su broj snimili i editorijal u sklopu kojega je njihov prijatelj i chef José Andrés napisao i mali "profil vojvode i vojvotkinje od Sussexa". 

"U svijetu kada svi imaju mišljenje o ljudima koje ne poznaju, vojvoda i vojvotkinja imaju suosjećanje za ljude koje ne poznaju. Oni ne sude. Trče prema borbi", napisao je između ostalog.

Harry je na naslovnici obučen cijeli u crno, a supruga cijela u bijelo, a nalaze se na terasi svoje vile vrijedne 14.65 milijuna američkih dolara. Na ostalim fotografijama uskladili su se pa su oboje obukli zelenu boju.

"Bilo bi im sigurno lakše uživati u novcu i slavi u tišini. Ali to nisu oni, nije to ono što oni rade, ili što jesu", pisao je još prijatelj. 

No, naslovnica, kao ni cijeli editorijal, nije dobro prošla kod kritičara. 

"Grozno retuširanje. Izgledaju kompjuterski napravljeni", komentirao je jedan kolega fotograf. 

"Fotografija izgleda fotošopirano. Također, pozicija u kojoj su se fotografirali je očita: Ovo je Meghanin show, a Harry je samo sporedna uloga", "Harry izgleda neugodno kako viri iza supruge", "Wow, očito je sad, ne skrivaju tko sve drži pod kontrolom", pisali su još. 

VIDEO>>24. godišnjica smrti princeze Diane: Omiljena sramežljiva princeza bila je prava ikona stila

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije