Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majčinstvo

Megan Fox: Pretjerujem u brizi za svog sina Nou

Megan fox
Pixsell
14.01.2013.
u 15:56

Glumica je sa suprugom sinoć bila na dodjeli Zlatnih globusa, a sina je ostavila na čuvanje suprugovim roditeljima

Dok su se Megan Fox i njen suprug Brian Austin Green sinoć zabavljali na dodjeli Zlatnih globusa, njihova četiri mjeseca starog sina Nou čuvala je baka Green.

– Svjesna sam da će se Brianova mama odlično brinuti za našeg sina, ali ne mogu si pomoći i brinem se jako. Znam da možda malo pretjerujem, ali jednostavno ne volim biti dugo razdvojena od sina – priznala je 26-godišnja glumica. Njen je suprug dodao kako je Megan odlična mama te njena briga za malenog nije pretjerivanje.

Glumica je na ovaj kompliment uzvratila suprugu komplimentom.

– Brian se uvijek budi po noći kada Noah plače, premota ga i nahrani, a meni pusti da se naspavam, zbilja je divan – rekla je Fox.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Vrijeme
Vrijeme
17:34 14.01.2013.

Uh,....kad vidim Megan,....odoh trcati,...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije