Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zanima je

Megan Fox nakon samo tjedan dana izbrisala svoj Twitter profil

megan
Pixsell
11.01.2013.
u 14:47

Volim vas sve, ali jednostavno nisam ta cura. Facebook je maksimum s kojom mogu izaći na kraj. Žao mi je - napisala je 26- godišnja Megan

Mnoge svijetske zvijezde vole svoje obožavatelje informirati o svim novostima iz svog života, ali Megan Fox ne spada u tu kategoriju. Prije tjedan dana tvorila je profil na društvenoj mreži Twitter, ali ga je već ugasila jer ga naprosto - mrzi. Vijest o gašenju profila objavila je preko Facebooka.

- Neki od vas su primjetili, a neki i ne da sam izbrisala svoj Twitter profil. Mislila sam da će 2013. godina biti godina u kojoj ću se napokon saživjeti s društvenim mrežama, ali ispada da ih i dalje mrzim. Volim vas sve, ali jednostavno nisam ta cura. Facebook je maksimum s kojom mogu izaći na kraj. Žao mi je - napisala je 26- godišnja Megan koja je u braku s glumcem Brianom Austinom Greenom. U rujnu 2012. na svijet je donijela njihovo prvo dijete, sina Nou.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije