Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vruće navijačice

Među najljepše svrstali su supruge i djevojke vatrenih

djevojke nogometaša
Foto: Instagram
1/7
02.06.2016.
u 11:51

I svjetski mediji uoči Eura zamijetili su i hvale ljepotu boljih polovica naših reprezentativaca

Samo nas osam dana dijeli od početka Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj koje će prvi put donijeti sraz 24 najbolje reprezentacije Starog kontinenta. Vruće će biti na terenu, no ništa manje vruće neće biti ni na tribinama, na kojima će navijači svih zemalja bodriti svoje nogometaše. Među njima će biti i supruge i djevojke nogometaša, a sudeći po viđenom, Hrvatska je u samom vrhu po ljepšim polovicama nogometaša. A primjetili su to i strani mediji koji ih redovito svrstavaju u top liste najljepših.

Frankina karijera na čekanju

Franka Batelić (23) već je tri godine u vezi s braničem Lokomotiva iz Moskve Vedranom Ćorlukom (30). Trenutačno je stavila pjevačku karijeru na čekanje jer joj je želja da u roku diplomira na Pravnom fakultetu u Zagrebu. No bez obzira na udaljenost, par koristi svaki praznik da bude zajedno. Iza nje je već i SP u Brazilu prije dvije godine pa ne sumnjamo da će jednako vatrena biti i na tribinama u Francuskoj.

Dok Frankino srce kuca za kockasti dres, najteže će biti Raquel Mauri Rakitić (26). Majka dvije kćeri Barcelonine zvijezde Ivana Rakitića (28) mogla bi imati podijeljene osjećaje jer će morati birati između ljubavi prema svojoj zemlji Španjolskoj i ljubavi prema suprugu. Naime, upravo ćemo sa Španjolcima zatvoriti grupnu fazu natjecanja, utakmicom u Bordeauxu 21. lipnja. Raquel i Ivan u braku su već tri godine i imaju dvoje djece. Najbolji hrvatski igrač Luka Modrić (30) punih je šest godina u braku. Pet godina starija supruga Vanja obožava nogomet, a zanimljivo je da snima sve Lukine utakmice i zatim ih s Lukom analizira. Mogli bismo reći da je za Lukino osvajanje Lige prvaka barem malo zaslužna i njegova supruga. Nadamo se da će mu od pomoći biti i u Francuskoj, i to ne samo podrškom s tribina. Od srednjoškolskih klupa traje ljubav našeg reprezentativca i igrača milanskog Intera Ivana Perišića (27) i njegove supruge Josipe. Sretni par ima dvoje djece, a obitelj Perišić navijat će i u Francuskoj.

Manekenke i nogometaši

Nije tajna da manekenke vole na nogometaše. Na to nisu imuni ni naši reprezentativci. Kaštelanska manekenka Ana Kurobasa (27) osvojila je srce našeg napadača Duje Čopa. Par je u vezi više od dvije godine, Ana prati Duju u stopu pa trenutačno s njim živi u španjolskoj Malagi, a već su je zapazili i španjolski mediji. Da španjolski mediji vole naše djevojke, vidi se i na primjeru Izabel Andrijanić (22), koja je punih šest godina u vezi sa svojim vršnjakom, vezistom madridskog Reala Mateom Kovačićem. Izabel je vatrena Mateova navijačica, nedavno je bodrila i njegov Real u finalu LP-a, pa ne sumnjamo da će “pokidati” glasnice u Francuskoj.

Španjolci su očarani njenom ljepotom toliko da su je prozvali nasljednicom Irine Shayk. Naš branič Domagoj Vida (26) već je tri godine u vezi s Ivanom Gugić (22). Ivana je prije dvije godine postala Kraljica Hrvatske, no titule se odrekla nakon što je rodila sina Davida. Iako je podrška svom Domagoju, Ivana je kazala da je baš ne zanima nogomet pa tako nije bila ni u Brazilu prije dvije godine. Lani je drugo dijete rodila poduzetnica Mirela Forić Srna, supruga kapetana reprezentacije Darija Srne. Par tako uz petogodišnju Kasiju ima i sina Karla. Posljednja, ali ne i manje važna Grkinja je Christine Marshelle (28) koja je s Gordonom Schildenfeldom u vezi godinu dana, nakon što se on razveo od supruge Ivane. 

>>Franka Batelić i Vedran Ćorluka uživaju u ljepotama Moskve

Komentara 1

ME
melinda
19:27 02.06.2016.

Ljepotice sponzoruse sve se udale iz ljubavi ali ta ljubav se zove novac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije