Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinuta obitelj

Mediji u Srbiji pišu: Miki i Gibi stižu prijetnje nakon što se saznalo da su promijenili spol

Foto: RTL
1/6
23.02.2023.
u 11:17

Po društvenim mrežama počele kružiti uvredljive poruke, stizale su im i prijetnje, zbog čega su doživjele stres i veoma su uplašene, tvrdi za medije u Srbiji izvor blizak Miki i Gibi koji se sada zovu Ana i Ivana Nikolić

Mediji u Srbiji ovaj tjedan su objavili informaciju kako su bivši natjecatelji reality showa "Big Brother" Mika i Giba Vasić promijenili spol. Popularni blizanci sada se zovu Ivana i Ana Nikolić, a prvi put nakon objave informacije o promjeni spola za srpske medije progovorila je Ana.

- Točno je, sada smo žene. Lijepe smo i sretne i to je sve što u ovom trenutku mogu reći. Nemojte zamjeriti, ne bismo o detaljima, izjave na ovu temu ne dajemo - rekla je Ana za Alo.rs. Nove informacije koje donose mediji u Srbiji govore kako su Ivana i Ana dobile brojne prijetnje nakon što je objavljeno kako su promijenile spol. 

- Mika i Giba su se jako bojali reakcija javnosti i zbog toga su i skrivali informaciju da su promijenili spol. Šutili su i njihovi roditelji, a kad se otkrilo da su ispunili svoju dugogodišnju želju, iz tog razloga su svi to i negirali. Međutim, na kraju su priznali jer nisu mogli dalje demantirati jer su se pojavile fotografije sa Ivaninog vjenčanja - rekao je za Kurir izvor blizak Ani i Ivani. Dodao je kako njihovi roditelji Rada i Rade o tome prvo nisu htjeli pričati, a njihov otac je tu vijest čak i demantirao, kad je bilo jasno da su fotografije zaista autentične, one su sve priznale. 

- Ipak, tada su po društvenim mrežama počele kružiti uvredljive poruke, stizale su im i prijetnje, zbog čega su doživjele stres i veoma su uplašene. Nazivaju ih pogrdnim imenima, svašta se piše, pa čak i da su sramota za naš kraj. One su se, kao i Rada i Rade, toga najviše i bojale. Od tada ne izlaze iz kuće. Rada je čak i ugasila telefon, a Rade je u bolnici. Sestre će u Srbiji biti još nekoliko dana, a onda se vraćaju u Njemačku, gdje će nastaviti život bez problema i bez ikakvog straha - kazao je izvor.

Dodaje kako roditeljima Ivane i Ane Nikolić na početku nije bilo jednostavno prihvatiti činjenicu da su im sinovi promijenili spol, ali na kraju su prihvatili odabir svoje djece.  Mika i Giba sudjelovali su u Big Brotheru koji se prikazivao 2015. godine. 

VIDEO Mama ŠČ pada na kladionicama: Znamo i zašto

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
14:25 23.02.2023.

Nema kraja ovom srbendovanju u hartiji. Jadno. I provokativno, pa ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije