Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve su uspješniji

Let 3 je prestigao predstavnicu Španjolske, Mama ŠČ je druga po broju pregleda na YouTubeu Eurovizije

Opatija: Tiskovna konferencija pobjednika "Dore 2023. "
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/7
22.02.2023.
u 21:32

Naši predstavnici na Euroviziji na službenom YouTube kanalu ovog prestižnog natjecanja imaju 1.4 milijuna pregleda, a na vodećoj je poziciji predstavnica Norveške Alessandra čija pjesma "Queen of Kings" ima 1.8 milijuna pregleda

Svakim danom popularnost pjesme "Mama ŠČ" našeg Leta 3 raste na službenom YouTube kanalu Eurovizije. Po broju pregleda sada su prestigli predstavnicu Španjolske Blancu Palomu čija pjesma ima 1.3 milijuna pregleda, a naši predstavnici danas na ovom kanalu imaju 1.4 milijuna pregleda i na drugom su mjestu, dok je po broju pregleda u vodstvu predstavnica Norveške Alessandra čija pjesma "Queen of Kings" ima 1.8 milijuna pregleda.

Alessandra i na kladionicama o Euroviziji jako dobro kotira, a malo istraživanje razotkrilo je i zašto je na kladionicama na boljoj poziciji od Leta 3. Naime, brzo je postalo jasno da je to posljedica toga što je pjesma između ostalog hit na Tik Toku, a vezana je i uz jedan izazov. Videi su skupili i preko 68 milijuna pregleda, a krajem prošlog mjeseca pjesma Alessandre Mele 'Queen of Kings' postala je druga na Spotifyu na globalnom tržištu.

Ljudi neprekidno snimaju videe kojima je pozadina ova pjesma i upravo je zbog toga pravi hit i kotira tako visoko na kladionicama. Uzvik ŠČ postao je jako popularan u svakodnevnom govoru, a društvene mreže preplavile su zabavne montaže u kojoj pjesma "Mama ŠČ" ima glavnu ulogu. 

 

 

-  To je jaka energetska složenica koja budi sreću pri izgovoru i može biti pozitivna pri meditaciji, ejakulaciji, pri špricanju određenih stvari, pri polijevanju vrtova, izaziva sreću i pozitivnu energiju - rekao je Damir Martinović Mrle iz Leta 3 nedavno o izrazu ŠČ.

Javnost je i dalje podijeljena oko toga je li Let 3 dobar predstavnik Hrvatske na Euroviziji, a pokrenuta je i peticija kojom se tražila zabrana njihovog odlaska u Liverpool gdje se u svibnju održava Eurovizija.  -  Volim kad su zabrane. Od zabrana nama uvijek lijepo rastu brkovi i još neke stvari koje ne smijem sada reći - komentirao je nedavno za HRT Mrle napise o zabrani njihovog nastupa.

Ključne riječi

Komentara 2

HR
Hrvoje5
07:52 23.02.2023.

Jadno je da će nas ovakav teatar apsurda predstavljati negdje. Ali i to GDJE će nas predstavljati je isto bitno. Jer, ako usred pakla ne mašeš s tridentom, onako, malo upadaš u oči, hah

Avatar bokolo
bokolo
22:35 22.02.2023.

Neka one ruze upotrebe kao cackalice iz nastupa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije