Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekrasna mladenka

Matija Vuica pokazala dosad neviđene fotografije s vjenčanja Sandre Perković

Foto: Instagram
1/14
09.02.2024.
u 15:46

Par je na Staru godinu odradio svadbeno fotografiranje na zagrebačkim ulicama u blizini hotela Esplanade, a potom su priredili svadbeno slavlje za svoje goste u Laubi

Naša proslavljena atletičarka Sandra Perković zadnjeg dana 2023. godine izgovorila je sudbonosno ''da'' svom dugogodišnjem dečku Edisu Elkaseviću. Par je na Staru godinu odradio svadbeno fotografiranje na zagrebačkim ulicama u blizini hotela Esplanade, a potom su priredili svadbeno slavlje za svoje goste u Laubi. 

Njezinu prekrasnu vjenčanicu radila je Matija Vuica, a upravo je ona sada podijelila neke do sada neviđene fotografije s vjenčanja. - Mila, zasjalo je sunce, nek ti sja cijeli život, sa tvojim Edisom - napisala je Matija uz objavu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Vuica (@matijavuica)

Raskošna čipkasta vjenčanica malo je koga ostavila ravnodušnim

"Prekrasna Sandra i vjenčanica", "Predivna mladenka u predivnoj kreaciji Matija!", "Prekrasna kreacija naše Matije na prekrasnoj mladenki", pisali su svi.

1/15

Podsjetimo, Sandra i Edis zaručili su se 2022. godine na Silvestrovo, a njihova ljubavna priča traje već godinama. Uz to što dijele sreću na privatnom planu, zajedno dijele i sve poslovne uspjehe i padove jer je Edis i Sandrin trener. "Hvala ti što si svaku moju bitku do kraja sa mnom odigrao, čak i onda kada ne bih pobijedila, učinio bi sve da se osjećam kao pobjednica! Hvala ti što si svaku moju suzu obrisao i što nikada nisi dozvolio da ni pola suze zbog tebe potekne. Hvala ti što si uvijek bio moj oslonac i onda kada sam se osjećala kao da sam jedina na svijetu, što bi me uvijek čvrsto zagrlio i rekao da će sve proći. Hvala ti što si učinio da nikada ne budem tužna, da uvijek volim i osjećam se voljeno! Hvala ti na svemu jedini moj! Sretnih nam 10 godina zajedništva, ljubavi, sreće i tuge, uspona i padova, sada kada smo toliko prošli i nismo posustali, idemo do stotke. Volim te!" napisala je Sandra Perković na Instagramu kad je obilježila 10 zajedničkih godina s Edisom. O svojim zarukama progovorila je i u jednom intervjuu. 

VEZANI ČLANCI

- 2022. godina pokazala se zaista kao moja godina jer sam se 31.12. zaručila nakon deset godina veze s osobom koju volim najviše na svijetu i mislim da mi nije mogla bolje završiti, a 2023. bolje početi - rekla je Sandra i otkrila da su se zaruke dogodile u Londonu, gradu koji joj ističe Sandra, puno znači. 

- Mislila sam u više navrata već da će me zaručiti pa se to nije dogodilo, tako da neću reći da sam prestala vjerovati, nego sam jednostavno pustila da se to dogodi. I, stvarno, bilo je u Londonu, gradu koji meni jako puno znači. Zezala sam se da sam se 2012. vratila zlatna s Olimpijade, 2017. sa Svjetskoga, a 2022. čak i dijamantna - ispričala je atletičarka. 

VIDEO Tko je supruga Ivana Turudića? Ginekologinja radi u zagrebačkoj bolnici, a pojavljivali su se i u javnosti

Komentara 2

ZO
zojo
16:11 09.02.2024.

kao sportasica u redu ali kao osoba rijetko uobrazena i antipaticna osoba

LO
Lolita3
16:06 09.02.2024.

Ne znam čemu hvalospjevi, kad znamo da je žena bacačica kladiva? Tako i izgleda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije