Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasila se i camilla

Princ Harry iznenada se pojavio u Las Vegasu, samo zbog ovog je žurio iz Velike Britanije

Princ Harry odmah nakon krunidbe napustio je London
Foto: Jacob King/PRESS ASSOCIATION
1/20
09.02.2024.
u 08:34

Kraljica Camilla kaže da kralju jako znači podrška javnosti, ali i da je dobro s obzirom na okolnosti

Prvi put otkako je javnost doznala da je kralju Charlesu III dijagnosticiran rak, oglasila njegova supruga, kraljica Camilla. Posjetila je katedralu u Salisburyju koja je bila na listi njezinih obaveza, i prvi put progovorila o Charlesovoj borbi.

Camilla kaže da mu podrška javnosti puno znači. Naime, osoblje iz hitne medicinske službe Wiltshire Air Ambulance koje je srela u katedrali, je reklo njoj: "Nadam se da je njegovo veličanstvo dobro, svi smo jako tužni što čujemo vijest", piše Daily Mail.

VEZANI ČLANCI

"Pa, jako je dobro s obzirom na okolnosti. Jako je dirnut pismima i porukama koje mu javnost šalje sa svih strana. To ga veseli", odgovorila je Camilla i dodala: "Stvarno cijenimo svačiju ljubaznost, hvala vam".

Nakon što je kralju dijagnosticiran rak, prema pisanju tamošnjih medija sada se očekuje kako će kraljica Camilla, inače njegova supruga, pojačati svoje kraljevske angažmane i tako pružiti podršku svom voljenom kralju. Ova 76-godišnjakinja najstarija je članica kraljevske obitelji u službi i podrazumijeva se da će nastaviti obavljati svoj posao, a dok će se kralja Charlesa djelomično i osloboditi nekih obaveza, o čemu smo već pisali, a što su kralju svakako preporučili liječnici.

Prvi je put nakon objave dijagnoze javno govorio i princ Harry, i to nakon povratka iz Ujedinjenog Kraljevstva. 

Naime, princ se pojavio u Las Vegasu na 2024 NFL Honors nagradama. Tamo je bio pozvan da prezentira nagradu "Man of the year". 

Princ Harry odmah nakon krunidbe napustio je London
1/18

Na dodjeli nagrada, Harry se našalio da su Amerikanci "ukrali ragbi od nas i učinili ga svojim".

"Umjesto da ga prenosite unatrag, samo ga dodajte naprijed. Zašto ne nosite štitnike i kacigu? Šalu na stranu, ono što vi radite na terenu i izvan njega je zaista izvanredno. Vi ste uzori milijunima u načinu na koji se ponašate i načinu na koji uzvraćate svima", dodao je.

Podsjetimo, princ Harry stigao je u Veliku Britaniju kako bi bio uz kralja Charlesa samo dan nakon što mu je otac telefonski javio kako mu je dijagnosticiran rak. Harryjev dolazak u London pobudio je nadu u pomirenje članova kraljevske obitelji s Harryjem, piše Daily Mail te dodaje kako s Harryjem nisu stigli njegova supruga Meghan i djeca Archie i Lilibet koji su ostalu u Kaliforniji. Stručnjaci za kraljevsku obitelj vjeruju kako je ovo prilika da Harry pruži ruku pomirenja ocu Charlesu i bratu Williamu, s kojima zadnjih godina jedva komunicira.  No, nakon što je vidio oca, prespavao je u hotelu i odmah se vratio u Kaliforniju, stoga od pomirenja čini se ništa. 

VIDEO Tko je supruga Ivana Turudića? Ginekologinja radi u zagrebačkoj bolnici, a pojavljivali su se i u javnosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije