Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Junak Vatrenih

Mateo Kovačić cijeli život odan je srednjoškolskoj ljubavi, a ona mu je i najveća podrška

Foto: Instagram
1/9
20.06.2023.
u 15:18

Mateo i njegova supruga Izabel slove za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni. Bez obzira na brojne obveze i razdvojenost, njih su dvoje uspjeli očuvati svoju srednjoškolsku ljubav, a veže ih i simpatična ljubavna priča o tome kako su se upoznali

Mateo Kovačić (29) niže uspjehe na nogometnom terenu, a osim što je jedan od ključnih igrača naše nogometne reprezentacije u lovu za titulu prvaka u Ligi nacija dio je i momčadi londonskog kluba Chelsea. Skroman mladić iz Sesvetskih sela nogomet je počeo igrati još kao dječak na akademiji LASK Linza. Sa samo 13 godina Kovačić je bio talentirani veznjak, a tada su ga uočili i iz nekoliko uglednih europskih klubova među kojima su VfB Stuttgart, Ajax, Juventus i Bayern München, ali njegova obitelj odlučila se preseliti u Zagreb gdje se Mateo priključio nogometnoj akademiji zagrebačkog Dinama.

Iz Dinama potom prelazi u Inter pa u Real Madrid, a potom i u aktualan klub Chelsea, a paralelno s klupskim uspjesima niže i one reprezentativne. 

Za hrvatsku nogometnu A reprezentaciju prvi je put nastupio 22. ožujka 2013. u Zagrebu protiv Srbije, u pobjedi od 2:0, u petom kolu skupine A kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu. Kovačić se nalazio i na popisu za Europsko prvenstvo u Francuskoj, a jednu od najzapaženijih utakmica za reprezentaciju odigrao je 17. studenoga 2020. godine, kada je postigao dva pogotka protiv Portugala u Ligi nacija. Zajedno s našim Vatrenima osvojio je srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i broncu u Katru, a sve profesionalne uspjehe niže uz podršku svoje obitelji.  Naime, Mateo je u sretnom braku sa svojom srednjoškolskom ljubavi, suprugom Izabel, te je ponosan otac dječaka Ivana koji je na svijet stigao u listopadu 2020.

Mateo i njegova supruga Izabel slove za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni. Bez obzira na brojne obveze i razdvojenost, njih su dvoje uspjeli očuvati svoju srednjoškolsku ljubav, a veže ih i simpatična ljubavna priča o tome kako su se upoznali.

VEZANI ČLANCI 

Zanosna Izabel jedna od najpoznatijih, ali i najljepših supruga vatrenih. Mateo i Izabel upoznali su se u župnoj crkvi u Sesvetskim selima gdje on bio ministrant, a  Izabel je pjevala u crkvenom zboru. Izabela se zbog lijepoga glasa, ali i stasa isticala među drugim djevojkama, a najviše je voljela pjevati duhovne šansone i psalme.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nakon što je postala gospođa Kovačić, Izabel je pod još većim povećalom javnosti, no bez obzira na to, ostala je jednostavna i samozatajna, no obožavatelji na društvenim mrežama uvijek su oduševljeni njezinim objavama, naročito modnim kombinacijama.

Par se vjenčao 2017. godine u Sesvetama, a na proslavi bile su i mnoge zvijezde madridskog Reala u kojem je Mateo tada igrao. Osim što je jedna od najljepših, Izabel je i jedna od najbolje odjevnih Hrvatica, zahvaljujući besprijekornom stilu koji je spoj elegancije i casual komada, a na prvu će vas sigurno očarati i njezina kosa - savršeni plavi uvojci, a britanski mediji su je jednom prilikom prozvali i hrvatskom Shakirom. Lijepa Izabel osim što vjerno bodri Matea, gradi i uspješnu karijeru. Sa sestrom Ivanom Čirjak pokrenula brend Lunilou 2015. godine koji je u međuvremenu  postao sinonim za kvalitetnu organsku odjeću s hrvatskim potpisom, posebice za djecu.

Intervjue daje rijetko, a u jednom, koji je dala nedavno, progovorila je o majčinstvu. Izabel kaže kako se trudi biti što bolja majka te da malenom Ivanu sada treba njena pažnja i ljubav.  "Nemam riječi za to, to je neka čista ljubav koja prije nije bila zamisliva. Ne znam, trudim se biti što bolja majka, kao i sve majke, i nadam se da će to jednog dana Ivan i vidjeti. Ivan je dobar dječak, ali kako kažu kod nas – živ je, jako je živ. On je još jako mali, njemu sad treba moja pažnja i ljubav, i to mu pokušavam dati na sve moguće načine s obzirom na to da mu oca često nema doma, ima poslovne obveze, onda mu moram biti i tata i mama, a to je važno - otkrila je Izabel koja je svom suprugu bila podrška s tribina i na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a društvo joj je pravio i maleni Ivan.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije