Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nekoliko stotina uzvanika

Katarina i Mate vjenčali su se u crkvi u Livnu: Na veliku feštu stigli u žutoj Neveri

Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/13
24.07.2021.
u 21:22

Ispred šatora su stolovi na travi koji su napravljeni od sijena i sve je u duhu teme vjenčanja koja je posvećena prirodi

Katarina Lovrić (29) i Mate Rimac (32) crkveno su se vjenčali danas u Livnu, odakle su oboje rodom. Organizirali su i veliku feštu s nekoliko stotina uzvanika nasred polja u velikom šatoru, a na proslavu su stigli u žutoj Neveri. 

Ispred šatora su stolovi na travi koji su napravljeni od sijena i sve je u duhu teme vjenčanja koja je posvećena prirodi.

24.07.2021. Livno - Zadnje pripreme za za svadbeno veselje Mate Rimca i njegove izabranice Katarine Lovric Photo: Denis Kapetanovic/PIXSELL
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL

Par je početkom svibnja izrekao bračne zavjete u Villi Dalmacija u Splitu, a sada će crkveno vjenčanje proslaviti uz obitelj i prijatelje koje su, navodno, zamolili da ne objavljuju ništa s vjenčanja na društvenim mrežama.

Kako pišu 24sata, pred Katarininom kućom u Odžaku došli su trubači u kombiju leskovačkih tablica. Zaštitara je bilo mnoštvo, na svakom koraku i uz cestu kojom je prolazila kolona automobila s uzvanicima. Kako kažu mještani, Mate je pozvao sve Livanjce na feštu i sutradan.

Mate je Katarinu zaprosio prošle godine, krajem srpnja. Poznaju se već 17 godina, a upoznali su se u rodnom Livnu.

Komentara 31

RI
Ringo
23:28 24.07.2021.

Sritno mladeci

Avatar jambo
jambo
22:57 24.07.2021.

Sretno Mate, SRETNO!!! Na znanje svima, Mate Rimac je Europski Elon Musk, nema Njemackog elektroauta bez njegove tehnike . Pun YouTube o Mati na stranim jezicima, Dugo je poznatiji izvan nego u Hrvatskoj. Koga smeta neka pati!

GP
gprskalo
23:29 24.07.2021.

Ponos Hrvatske i Hrvata. Svaka čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije