Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 KUHAJ

Mate: 'Izvršit ću javni suicid ukoliko još jednom dobijem sirovu piletinu!'

3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
1/4
26.09.2017.
u 23:35

Najlošije ocjene dobili su vođe „Krušnih mrva“, i to za dva potpuno promašena tanjura. Tihana i Nikola kao da su se opustili jer imaju imunitet i ne mogu ispasti iz showa ovaj tjedan.

Večeras se na setu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' dogodio potpuni preokret na tablici s bodovima - cijeli tim „Papar i sol“ bio je bolji od tima „Krušne mrve“! A za sve je, čini se, bilo krivo sirovo meso…

Najlošije ocjene dobili su vođe „Krušnih mrva“, i to za dva potpuno promašena tanjura. Tihana i Nikola kao da su se opustili jer imaju imunitet i ne mogu ispasti iz showa ovaj tjedan. Sestra i brat iz Daruvara bili su bezidejni kada su ugledali košaru s pivom, carskim mesom i ostalim svježim namirnicama, od kojih su trebali napraviti gozbu dostojnu pohvale. Međutim, sve što su uspjeli je natjerati žiri na paljbu negativnih komentara, a Tomislava Špičeka da dodijeli i jedinicu.

„Meso je kompletno sirovo! Jeste li vi probali ovo prije serviranja?! Radili smo već carsko meso, svinjsku potrbušinu, znate kako se ona priprema… Da ste je barem narezali na prutiće i obložili je sezamom, da je stignete ispeći… Ovo je tragedija, ispeći sirovo svinjsko meso! Mislio sam da ne vidim dobro, ali koža je stvarno sirova!“, komentirao je Špiček prije negoli je dao prvu ovosezonsku jedinicu. Njegovo mišljenje dijelili su i Mateja Domitrović Sabo i Mate Janković, kojem je pak užasno zasmetao Nikolin neobičan eksperiment s pivom i cimetom u umaku.

„Ovako debelo narezano carsko meso se zbilja teško ispeče. No, kombinacija pive s cimetom u krušnoj polpeti je možda jedna od najtragičnijih stvari u životu koje sam probao!“, kazao je Mate tijekom ocjenjivanja. Mate priznaje da voli krvave odreske mesa pa mu niti krvavi steak Đurđice i Mateje nize zasmetao. No, još krvavu piletinu Ružice i Drage, tko zna koju po redu u ovoj sezoni, nije htio kušati.

„Mislim da ću izvršiti javni suicid ukoliko još jednom dobijem sirovu piletinu. Jer ih je bilo i previše! Apeliram na kandidate da je radije ne poslužuju“, žustro je baki i unuci objasnio Mate.

Koji je tim bolji u pripremi odvažnih jela, ali i u slušanju savjeta žirija, doznat ćemo sutra, u srijedu, 27. rujna, kada u 21 sat na RTL-u počinje nova epizoda kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Komentara 1

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
23:51 26.09.2017.

hahahahah jedva cekamo. Bilo bi odlicno da publika odlucuje s cim ce se ovaj ubiti pa da i RTL profitira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije