Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 KUHAJ

'Ove popečke bi trebalo dijeliti u Saboru'

3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
1/4
21.09.2017.
u 22:15

Chef i član žirija Tomislav Špiček pred svim je natjecateljima pokazao kako se na moderan način priprema piletina i chutney umak. Svi su ga natjecatelji pažljivo slušali, no neki su toliko dobro zapamtili svaki chefov pokret da su uspjeli napraviti skoro pa identičan tanjur.

Dok su pojedini natjecatelji napravili „gnjecavu“ i „vlažnjikavu“ verziju Špičekovog jela, Andrej i Marijan uspjeli su skuhati njegovu vjernu kopiju i osvojiti imunitet!

Chef i član žirija Tomislav Špiček pred svim je natjecateljima pokazao kako se na moderan način priprema piletina i chutney umak. Svi su ga natjecatelji pažljivo slušali, no neki su toliko dobro zapamtili svaki chefov pokret da su uspjeli napraviti skoro pa identičan tanjur.

„Bogami, ovo je prava preslika mog jela! Čak je i papar na istom mjestu. Okej, moji su komadi voća i povrća u chutneyju ipak bili malo manji, a i duljina vlasca je blizu. Moj je bio 2 mm duži“, tražio je Špiček i najmanji detalj u Andrejevom i Marijanovom tanjuru, koji odskače od njegovog recepta. I našao ga je! Sin i otac su u recept dodali i malo češnjaka u granulama, što je Špiček ipak pohvalio i momcima dodijelio devetku za skoro pa savršeno jelo. S ukupno 25 bodova Andrej i Marijan osigurali su si imunitet i mali godišnji odmor u tjednu koji slijedi.

Pljesak, pak, nisu zaslužile Silvijana i Marica zbog vrlo ljepljivih popečaka od tikvica koji su žiriju ostavili vrlo čudan okus u ustima.

„U popečcima ste stavile previše brašna, pa su se oni stegli. Kada ih žvačete u ustima, dobijete neku vrstu ljepila, pa se usta jako teško otvaraju. Ove vaše popečke bi trebalo podijeliti nekim ljudima u Saboru, da više nikada ne otvaraju usta. Svejedno je jesu li oni desni ili lijevi“, našalio se Mate tijekom kušanja i ocjenjivanja Silvijaninog i Maričinog jela.

Sljedeći tjedan očekuje nas još jedna eliminacijska borba na setu showa 'Tri, dva, jedan –kuhaj!'. Drugoplasirane Silvijana i Marica te trećeplasirani Tihana i Nikola postali su vođe timova, imaju imunitet i ne mogu ispasti iz showa.

 

Komentara 1

CI
cinkvici
10:48 24.09.2017.

Svakako jih treba dijeliti u Saboru ali i Vladi, samo treba dodati dobru dozu otrova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije