Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napravio dernek

Mate Bulić upao na vjenčanje, mladenci ostali iznenađeni

Mate Bulić
screenshot/instagram
13.01.2018.
u 10:41

'Ovo je jedna od meni najdražih prošlogodišnjih uspomena', napisao je Bulić ispod snimke

Kralj dijaspore i jedan od najomiljenijih pjevača zabavne glazbe Mate Bulić na svom Instagramu se pohvalio snimkom s jednog vjenčanja u Đakovu gdje je mladencima pripremio iznenađenje. Kaže da mu je to jedna od najdražih prošlogodišnjih uspomena, a prema snimci mladenci kao i gosti na vjenčanju bili su oduševljeni 'gostom iznenađenja'.

- Drago mi je kad me zovu kraljem iznenađenja, jer nema veće sreće nego kad mogu nekome uljepšati njihov najljepši dan. Ovo je jedna od meni najdražih prošlogodišnjih uspomena - napisao je Bulić ispod snimke.

 

Komentara 4

KD
Knez Drpimir
17:26 13.01.2018.

Još jedna urbana svadba :)

DU
Deleted user
12:30 14.01.2018.

Dernek, kaj mu to dojde?

RI
rikavac
12:14 13.01.2018.

Ja iznadjenja i kurca? Neznam po cemu je naj omiljeniji pjevac? Nit ima kakav hit prosjecni je pjevac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije